Masina de spalat rufe Candy GS1483DH3-1S pret si specificatii tehnice

        Candy GS1483DH3-1S  este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese din design-ul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice.Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LED plăcut, care va indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată si viteza de centrifugare, etc.  
         Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate mare stocare rufe de pana la 8 Kg cu o viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rpm. Accesul la interior se face frontal, aceasta fiind prevazuta cu un hublou in forma rotunda de diametru mare capabil sa preia si rufe de dimensiuni mai mari cum ar fi: lenjerii de pat, pilote, paltoane etc.
        Masina Candy face parte din clasa A+++ de consum energetic (cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică), fapt ce se va putea observa la facturile de curent, acesta avand un consum in program standard de 1.05 Kw/h. Nu numai consumul de curent este unul mic, ci şi cel de apă, acesta din urmă ajungand la 10500 litri anual.  
        Numărul programelor de spălare sunt 16, acestea reuşind să acopere o gamă largă de culori cat şi de tipuri de ţesături. Programele principale sunt: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare Manuală, rapid 14 minute, Baby Care, Culori Închise, etc. Cu programul Hygiene 60 hainele tale nu numai ca vor fi spalate eficient, vor fi si igienizate, intreg procesul de spalare desfasurandu-se la temperaturi ridicate.
         De retinut este si faptul ca masina de spalat  Candy GS1483DH3-1S  beneficiaza si de sisteme de siguranta pentru copii mici (blocheaza automat functiile panoului de control), programare intarziata (programeaza ca masina de spalat sa functioneze atunci cand nu esti acasa in deplina siguranta) si protectie la inundatie (opreste automat functionarea acesteia in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa).
          Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, aceasta fiind o masina de spalat silentioasa (nivel zgomot 51 dB)  


Recomandare:


            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

           
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)