Masina de spalat vase partial incorporabila Whirlpool ADGU 872 IX pret si specificatii tehnice

         Poti pune in valoare din nou timpul tau liber cu noua masina de spalat vase partial incorporabila Whirlpool ADGU 872 IX, un dispozitiv perfect dotat cu o multitudine de functii si tehnologii care te va scapa de chinul de a mai spala vase in fiecare zi. Nici nu stiu daca se mai merita sa iti pierzi timpul sau sa iti faci nervi de fiecare data dupa masa cand toata treaba iti ramane doar tie. 
       Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind un model Slim ce poate fi incorporat cu usurinta chiar in mobila de bucatarie pentru a masca cu totul si a nu strica designul casei tale. 
       Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de pana la 9 seturi de vase si 6 programe disponibile care te vor ajuta sa scoti toata murdaria din vase.
       Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A+ cu un consum anual de energie de 237 Kw. Apa consumata in decursul unui an daca o folosesti zilnic cel putin o data este de aproximativ 2520 litri. 
       Programele de spalat 6 la numar vor acoperi o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: Bio/Eco - functionare in mod economic cu un consum energetic si de apa mai mic decat in mod obisnuit, Intensiv - recomandat in cazul vaselor cu murdarie greu de scos, Daily 60, Express, Prespalare etc. Nu trebuie de fiecare data sa incarci masina de spalat la capacitate maxima, aceasta adaptandu-si timpul de lucru dar si consumul energetic la cantitatea de vase introdusa in interior. Astfel vei putea face economii semnificative chiar si atunci cand speli un numar mai redus de vase. Vei putea spala chiar si pahare din sticla sau portelan, cesti sau linguri si furculite datorita sistemului inteligent de compartimentare din interior. 

        In modul de functionare programare intarziata vei putea programa ca masina de spalat vase sa functioneze in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa in intervalul de timp stabilit de tine.
       
Sistemul electronic de control al balansului va functiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de vase la interior in mod automat (nivel zgomot 53 dB).

      
Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)