Tableta Wink Connect 3G pret si specificatii tehnice

      Wink Connect 3G este o tableta perfecta pentru nevoile de zi cu zi ale unui utilizator obisnuit, nu foarte pretentiosa care se descurca destul de bine in aplicatii cat si gaming. 
      Din punct de vedere al constructiei arata foarte bine cu finisaje destul de precise gratie materialelor de calitate folosite. Este un concept al celor de la Wink care aduce o tableta performanta menita sa iti ofere o autonomie destul de buna intr-un dispozitiv perfect ultraportabil.
      Conexiunea la internet se poate face atat prin Wi-Fi cat si 3G, aceasta fiind prevazuta cu un modul pentru cartela de internet. De multe ori poate ca nu vei avea acces la o retea de Wi-Fi sau accesul este restrictionat, functia 3G fiind foarte utila in acest caz.
      Wink Connect 3G are un ecran de 7 inchi IPS de tip capacitiv in 5 puncte diferite si suporta o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Imaginile redate de aceasta sunt de buna calitate bine texturate si reproduse pe toate fronturile. Unghiul de vizibilitate este foarte bun, imaginea fiind clara din orice punct ai privi-o.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 4 nuclee Quad Core de la MediaTek MTK8382 Cortex A7 care ruleaza la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb care poate fi extins pana la 32 Gb prin atasarea unui card microSD. Procesorul grafic Mali 400 va face ca rularea jocurilor sa fie o experienta placuta fluenta fara probleme de ordin tehnic sau de sacadare intre cadre.
       Pe partea de soft aceasta vine preinstalata cu versiunea de Android Jelly Bean 4.4.2 compatibila cu majoritatea aplicatiilor disponibile acum in Android Market.
       Camera foto principala de pe spate are un senzor de 2 Mp, suficient pentru a te ajuta sa faci poze la o rezolutie medie. Cea de pe fata are un senzor de doar 0.3 Mp.
       Sta bine si la capitolul conexiuni oferind suport 3G, wireless, un port microUSB, A-GPS. Deasemenea o poti folosi in acelasi timp cu doua cartele de telefonie pentru date sau apeluri.
       Cu aplicatia SeeNow vei putea urmari o multime de filme si seriale timp de doua luni gratuit direct de pe tableta Wink. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere atat ca aspect cat si ca specificatii tehnice: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: 
Verifica pret redus


     Primesti transport gratuit iar garantia inclusa este de 2 ani daca o comanzi de aici

                                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)