Uscator de rufe Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM pret si specificatii tehnice

       Uscatorul de rufe Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de uscat rufe performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, acesta fiind construit din materiale de calitate ce ii vor asigura o fiabilitate de lunga durata.
       Este un dispozitiv cu incarcare frontala, aceesul la interior facandu-se prin intermediul unui hublou de mari dimensiuni capabil sa retina la interior atat haine de dimensiuni mai mari.
       Remarcabil este si panoul de comanda care este extrem de bine dotat atat din punct de vedere vizual cat si ca functii disponibile, impreuna cu un display LCD care te va informa cu privire la optiunile active ale programelor precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare. Nu ocupa nici foarte mult spatiu avand urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 63 cm.
       Din punct de vedere tehnic vorbim de un uscator de capacitate mare cu un randament de uscare rufe de pana la 8 Kg, eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A++. Tot procesul de uscare al rufelor se face prin condensare apa fiind colectata in cadrul unui rezervor care trebuie golit la o anumita perioada de timp.
       Grila de programe disponibila numara 16 programe care vor indeplini majoritatea necesitatilor pe care le poti avea din partea unui astfel de dispozitiv si anume: anti-sifonare, improspatare, program lana, bumbac, uscare usoara etc. Uscatorul Hotpoint este certificat si Woolmark Platinium care atesta faptul ca aceasta se descurca foarte bine si cu uscarea rufelor sensibile pastrand calitatea tesaturilor in starea initiala pentru o perioada de timp mai indelungata.
        In modul de functionare programare intarziata vei  putea programa ca uscatorul sa functioneze in deplina siguranta intr-un interval de timp stabilit de tine.
        Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acestuia fiind un dispozitiv foarte silentios - aproximativ 51 dB.


Recomandare:

            Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)