Combina frigorifica Hotpoint EBM18220F calitate la un pret excelent

       De mult urmaream o combina frigorifica de buna calitate si iata ca intr-un final am ales combina frigorifica Hotpoint EBM18220F, un dispozitiv ce se remarca atat prin finisajele atent realizate cat si prin dotarile tehnice de ultima generatie. Si daca e sa punem in balanta pretul cu dotarile tehnice putem observa din prima ca aceasta vine cu multe caracteristici tehnice care deobicei le-am intalni la modele mult mai scumpe. 
       Racirea la inalta definitie va asigura pastrarea alimentelor in cea mai buna conditie de prospetime prelungind astfel perioada de garantie pentru o perioada de timp mai indelungata. Tehnologia Active Oxigen cu oxigen activ va preveni formarea bacteriilor in interior si va elimina mirosurile neplacute ce ar putea aparea la interior.
       Sistemul Hygiene Advance este un tratament special la care este supus interiorul combinei frigorifice cu ioni de argint reprezentand o solutie naturala si permanenta ce impiedica formarea mucegaiului si a diverselor bacterii. Simbolul Ecotech care il veti gasi inscriptionat pe aceasta combina frigorifica semnifica faptul ca aveti de-a face cu o combina frigorifica economica ce respecta cele mai inalte standarde europene de eficienta energetica.
       Sistemul inteligent de tip No Frost va impiedica formarea ghetii la interior protejand astfel alimentele din interior de inghet. Deasemenea astfel nu va mai trebui sa opresti functionarea intregii combine frigorifice pentru dezghetare asa cu o faceai in cazul frigiderelor clasice. 
       Din punct de vedere tehnic vorbim de o combina frigorifica de capacitate mare de stocare alimente de pana la 283 litri, mare parte din aceasta suprafata fiindu-i atribuita frigiderului 210 litri iar restul de 73 litri congelatorului.
       Frigderul este prevazut cu trei rafturi din sticla securizata, rezistenta la socuri, compartimente pe fiecare nivel in parte pe usa, si un compartiment in partea de jos special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor. Congelatorul are si el 3 rafturi si o eficacitate de congelare de aproximativ 4 Kg la 24 de ore.
       Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A+. Tehnologia de dispersie a aerului rece Air Fresh va distribui aerul in egala masura in tot volumul combinei mentinand astfel o temperatura constanta in egala masura in fiecare zona.


Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)