Precomanda Lg Nexus 5X de la eMag

        Lg Nexus 5X este disponibil incapand cu saptamana aceasta pentru precomanda si in Romania prin intermediul celui mai mare magazin online din Romania. Cei care il doresc mai repede pot lansa incepand de astazi precomanda urmand ca imediat ce intra pe stoc sa li se livreze direct acasa. Desi exista multe zvonuri cum ca acesta este in mare parte asemanator cu Iphone 6S pot spune ca exista destule diferente intre cele doua iar o oarecare asemanare este pur intamplatoare. 
        Arata foarte bine ca design fiind construit din materiale de calitate, vine cu un dislay IPS de 5.2 inchi si suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Carcasa telefonului este fabricata in intregime din policarbonat, ecranul fiind protejat prin geam Corning Gorilla Glass 3.
        Puterea de procesare este data de procesorul Qualcomm Snapdragon 808 Hexa Core, procesorul grafic Adreno 418 GPU si memoria RAM de 2 Gb. Spatiu de stocare este in limita a 16/32 Gb in functie de varianta care optezi.
        Ruleaza ultima versiune de Android 6.0 Marshmallow. Deasemenea acesta este compatibil cu retele 4G, LTE, suporta internet prin Wi-Fi ac dual-band, Wi-Fi hotspot, si transfer fisiere prin bluetooth 4.1.
         Mufa de incarcare microUSB de tip type C va face posibila incarcarea acestuia in mai putin de 30 de minute.
        Camera foto principala are un senzor de 12.3 MP cu diafragma de f/2.0, iar camera frontala este de 5 MP.
         Bateria de 2700 mAh iti va oferi o autonomie crescuta de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie. Deasemena accesul la baterie este restrictionat de carcasa unibody.

Recomandare:

        Consider ca esta alegerea perfecta daca esti in cautarea unui telefon mobil performant cu un suport software fluid care sa arate bine si ca design: Verifica oferta pret

         Este disponibil in doua versiuni de culoare pe alb si negru: Vezi culori disponibile

                                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)