Frigider Zanussi ZRT27100WA pret si specificatii tehnice

       Frigiderul Zanussi ZRT27100WA este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Zanussi ZRT27100WA este un frigider in doua usi cu un design atragator dat de materialele de calitate din care este realizat in care culoarea alba este cea predominanta. Ocupa si mai putin spatiu ca o combina frigorifica, mare parte a spatiului de depozitare fiind atribuit frigiderului. Dimensiunile sale nu sunt foarte mari fiind ideal pentru un apartament de dimensiuni mai mici sau chiar o garsoniera: 159 x 54.5 x 60.4 cm.
        Frigiderul Zanussi ZRT27100WA are o capacitate de stocare alimente de pana la 265 litri fiind potrivit in cazul unei familii mai numeroase. Acesta este un frigider cu doua usi, in partea de sus avem congelatorul de capacitate 50 litri iar jos frigiderul de capacitate 215 litri. Congelatorul are o eficienta de congelare de aproximativ de 4 Kg alimente la 24 de ore si are doar un singur compartiment.
        Frigiderul de capacitate 215 litri este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi si ajustate in inaltime in functie de dimensiunea alimentelor ce dorim sa le introducem in interior. In partea de jos este prezenta si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si tegumelor iar la nivel de usa acesta este dotat cu suporti de usa pe fiecare nivel in parte. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special dedicat sticlelor de vin pentru depozitarea acestora in conditii de umiditate si temperatura optima.
     Sistemul de dezghetare este unul automat astfel ca nu va mai trebui sa va faceti probleme in privinta dezghetarii deoarece tot acest proces se face in mod automat in timpul functionarii.
      Este si un dispozitiv frigorific silentios avand un nivel zgomot estimat la valoarea de 40 dB.


Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)