Masina de spalat rufe cu uscator Bosch Avantixx WVG30441EU pret si specificatii tehnice

      Masina de spalat rufe cu uscator Bosch Avantixx WVG30441EU este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de spalat rufe complet dotat si cu uscator care va face posibil ca rufele tale sa fie spalate in cele mai bune conditii si sa fie uscate in acelasi timp. Specialistii germani de la Bosh nu au neglijat nici partea aspectului, materialele din care este construita fiind de foarte buna calitate in care partea cromatica de culoare alb cu insertii de negru in zona de hublou sugereaza apartenenta acestei masini de spalat la clasa premium a produselor de lux.
       Este o masina de spalat ideala pentru cei cu o familie mai numeroasa sau chiar pentru face economie deoarece poti spala o cantitate foarte mare de rufe de pana la 8 Kg dintr-o singura spalare. De asemenea capacitatea mare o recomanda ca fiind ideala si pentru a spala rufe de dimensiuni mai mari cum ar fi lenjerii de pat, paturi si perdele lucru care nu l-ai putea face cu o masina de spalat clasica cu incarcare de pana la 5-6 Kg. Cele 1500 rpm sunt suficiente pentru un spalat complet si eficient la un consum energetic minim. In cazul in care o vei folosi pe functia uscator, aceasta are o capacitate de incarcare de pana la 5 Kg.
        De retinut este si faptul ca aceasta este foarte eficienta din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A, lucru ce se va vedea luna de luna in factura de la curent electric.
        De pe panoul de comanda dotat cu display LCD poti selecta un numar considerabil de programe predefinite de spalare care te vor ajuta sa speli rufele intr-un mod eficient in functie de tipul de tesatura si timpul alocat procesului de spalare astfel: program rapid (15 minute), clatire, rapid mixt, camasi/bluze, bumbac, sintetice, delicate etc. Vei putea spala chiar si articole de dimensiuni mai mari cum ar fi covoare, geci cu puf sau articole din lana.
       Cu programul de functionare Alergie Plus vei indeparta chiar si cele mai mici urme de detergent, rufele fiind supuse unor cicluri de clatire suplimentare. Deasemenea cu Hygiene Care, un program inovator, vei putea spala rufele la o temperatura mult mai ridicata decat in mod obisnuit de pana la 70 de grade indepartand astfel orice urma de bacterie ce ar putea ramane in tesatura. 
       Senzorii instalati in cuva masini de spalat detecteaza in mod automat cantitatea de rufe introdusa in interior optimizand astfel consumul de apa cat si cel de detergent in functie de cantitatea din interior. 
        Sistemul 3D de reglare a balansului elimina in mod eficient toate vibratiile din timpul spalarii facand din acest dispozitiv una dintre cele mai silentioase masini de spalat. Deasemenea aceasta este dotata si cu un mod de protectie copii mici ce blocheaza automat functiile butoanelor si accesul la cuva. 

Recomandare:

          Multitudinea de functii si tehnologii de ultima generatie o recomanda a fi gadgetul perfect de care orice familie are nevoie in casa: Verifica oferta pret

           Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemena daca ai noroc, o poti comanda zilele acestea la reducere de pret avand un discount destul de atractiv: Verifica pret redus



                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)