Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA pret si specificatii tehnice

         Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de aer conditionat preformant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa contribuie la mentinerea unui nivel de temperatura optim in casa ta. Arata foarte bine ca design fiind construit in mare parte din materiale de calitate care vor contribui din plin la aspectul elegant al acestuia integrandu-se perfect cu celelalte elemente de design a incaperii casei dvs.
         Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA foloseste un compresor de tip Inverter cu un sistem dublu rotativ si are o eficienta de racire de pana la 9000 BTU. Compresorul cu Inverter va contribui din plin la un consum redus si totodata la o eficienta foarte buna de racire. Pentru a simplifica modul de utilizare al acestuia, Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA este dotat si cu telecomanda cu control wireless de la distanta.
         Motorul Poki-Poki va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. Aparatul de aer conditionat va functiona in parametri normali pentru temperaturi de la -15 grade si pana la +46 de grade.
        Pe langa functia de racire acesta poate fi folosit si iarna ca mijloc de incalzire avand 4 trepte de selectie succesive. 
        In grila de programe vei putea gasi mai multe moduri de functionare printre care: racire, incalzire, dezumidificare, functionare silentioasa pe timp de noapte si consum energetic minim.
        De remarcat este si faptul ca acesta este foarte bine optimizat din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A economic dar si eficient. 
        Filtrul antibacterian cu care acesta este dotat impiedica raspandirea particulelor mici de praf si a bacteriilor pentru a va bucura de o protectie desavarsita si a respira un aer curat.

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat



                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)