Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7771 perfecta pentru o bucatarie moderna

        Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7771 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unei solutii incorporabile pentru o combina frigorifica performanta. Poate fi incorporata cu usurinta in mobila bucatariei tale pastrand astfel aspectul intact si designul interior al casei tale. 
        Arata foarte bine si ca design exterior lucru evident prin materialele de calitate din care aceasta este construita care vor asigura o fiabilitate de lunga durata. Ca dimensiune putem vorbi de o combina frigorifica de capacitate medie nu foarte mare astfel incat sa nu ocupe prea mult spatiu, avand urmatoarele dimensiuni: 177.6 x 54 x 53.5 cm (h x L x l).
        Nu vei avea probleme nici cu gheata produsa in timpul functionarii acesteia fiind dotata cu tehnologia revolutionara de tip No Frost ce impiedica formarea ghetii la interior. vei scapa astfel de neplacerea de a decongela combina frigorifica si lucru destul de neplacut uneori. Tehnologia No Frost distribuie curentii de aer rece uniform in toate compartimente frigiderului reducand astfel consumul de energie electrica si garantand o durata de viata mai indelungata comparativ cu alte modele ce nu au in dotare un astfel de sistem.
       Combina frigorifica incorporabila Beko CBI7771 are un volum total de 238 litri care este impartit intre frigider 190 litri si congelator 48 de litri. Interiorul frigiderului este organizat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 
         Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 2.3 Kg la 24 de ore. 
        Combina frigorifica este dotata cu sistem antibacterian si protectie antibacteriana garnitura usa ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor. Filtrul anti miros cu carbon activ elimina posibilitatea de recirculare a aerului urat mirositor de la un compartiment la altul asigurand un nivel de igiena sporit.
        Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acesteia, fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 38 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)