Masina de tocat Zelmer ZMM0805W perfect pentru bucataria ta

     Intampina sarbatorile de iarna asa cum se cuvine cu noua masina de tocat carne Zelmer ZMM0805W cu ajutorul careia preparatele din carne vor fi mult mai usor gata de preparat. 
     Motorul puternic de 500 de W va strapunge cu usurinta orice tip de carne in doar cateva secunde. Se estimeaza ca la aceasta putere cantitatea de carne procesata intr-un minut poate ajunge la 1.2 Kg.
     Usor de utilizat acesta poate fi folosit pe langa tocatul carnii si ca tocator pentru legume si rosii. Lamelele pe ambele fete ascutite din metal isi fac treaba foarte bine. Daca esti fan al carnatilor preparati de casa e foarte bine deoarece accesoriile din dotare vor pune umarul la umplerea eficienta si rapida a acestora in doar cateva minute.
     Alte accesorii care le primiti in pachetul comandat sunt: accesoriu impingere si tava alimentare.

     Dupa fiecare utilizate se recomanda spalarea tuturor componentelor si lasarea acestora pe un prosop atata timp cat apa sa se evapore.

Recomandare:

          Este o masina de tocat carne profesionista care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta in special de sarbatori: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, zilele acestea avand o reducere semnificativa de pret: Verifica pret redus

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)