Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWOE10142 pret si specificatii tehnice

        Whirlpool AWOE10142 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta capabila de rezultate extraordinare disponibila la un pret foarte bun. 
        Aceasta masina de spalat beneficiaza de tehnologia al 6-lea simt cu ajutorul careia isi va adapta consumul de apa, detergent si curent electric. Aceasta tehnologie va detecta cantitatea de rufe introdusa in cuva adaptand astfel consumul.
        O alta caracteristica importanta a acestei masini de spalat il reprezinta consumul energetic foarte mic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+++, cea mai buna clasa energetica disponibila pe piata acum. 
        Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazul cu un selector de programe incadrat de mai multe pictograme ce identifica anumite functii. Deasemenea tot aici putem observa un superb afisaj LCD care va informa utilizatorul cu privire la timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de lucru, functiile aferente programului in lucru active, temperatura apei si viteza la centrifugare.
        Fiind o masina de spalat cu incarcare frontala accesul la cuva se face prin intermediul unui hublou de 32 cm find destul de practica la incarcarea cu haine mai voluminoase.
        Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate foarte mare de pana la 10 Kg cu o viteza de centrifugare de 1400 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare.
          Programele de spalat 15 la numar acopera o arie larga de cerinte si te tipuri de tesaturi: program rapid (15 minute), program bumbac, lana, sintetice, rufe colorate, delicate prespalare, clatire intensiva etc. Ca orice masina moderna, Whirlpool are in dotare un ciclu special multifazic Clean+, care in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare.
      Tehnologia cu Al Saselea Simt este  este gandita sa actioneze în trei pasi. Mai întâi aceasta detectează cantitatea de haine, urmând ca apoi să adapteze cantitatea de apă si să asigure un timp si un consum convenabil.
      Programele 6th Sense Coulors actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura :Culori Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare, Culori Deschise – spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe.
      Functia Eco Monitor afiseaza date tehnice pe ecranul LCD cu privire la consumul de energie si programul setat de spalare.
      Cu ajutorul programelor prestabilite al saselea simt aceasta masina de spalat va selecta un program mixt care va optimiza spalarea in functie de tesatura si culoarea rufelor
      Aceasta masina de spalat este dotata cu functii de siguranta care detecteaza anumite probleme ce pot aparea in timpul spalarii cum ar fi:

            - usa masinii de spalat este deschisa
            - nu exista apa suficienta
            - erori din punct de vedere al componetelor electrice


Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)