Masina de spalat rufe LG F12C3QD pret si specificatii tehnice

         Masina de spalat rufe LG F12C3QD este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant dotat cu majoritatea functiilor si tehnologiilor de ultima generatie disponibila la un pret accesibil. Panoul de comanda este dotat cu un selector de programe, mai multe butoane pentru functiile aferente programelor si un buton ce actioneza pornirea masinii de spalat odata ce toate caracteristicile de program au fost selectate. Functia Child Lock care blocheaza automat functiile butoanelor cat si accesul la cuva este foarte utila in cazul in care cei mici au acces la locul unde se afla masina de spalat fiind un element de siguranta mai mult decat necesar.
        Masina de spalat cu incarcare frontala LG F12C3QD p3 are o viteza de rotatie de 1200 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 7 Kg si un consum energetic estimat anual de 0.74 kWh. Nu numai consumul de curent este unul mic, ci şi cel de apă, acesta din urmă ajungand la 10000 litri anual. 
        Motorul bazat pe tehnologia Lg Direct Drive Inverter va optimiza functionarea masinii astfel incat sa nu existe zgomot de frecare asigurand totodata o durabilitate mai sporita si o fiabilitate de lunga durata. Deasemenea acesta va optimiza si consumul oferind performante la nivel inalt cu un consum minim de energie electrica.
        Programele de spalat 14 la numar vor acoperi o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: economic - functionare in mod economic cu un consum energetic si de apa mai mic decat in mod obisnuit, Intensiv - recomandat in cazul rufelor cu murdarie greu de scos, program rapid 30 de minute, Baby Care, stoarcere, clatire etc. 
        Senzorii instalati in cuva acesteia vor detecta de fiecare data cantitatea de rufe introdusa in interior si vor optimiza astfel functionarea ei la cantitatea de rufe. Astfel nu vei fi constrans ca de fiecare data sa strangi cantitatea de rufe maxima, iar atunci cand vei spala mai putin consumul de apa si detergent va fi optimizat la noua cantitate de rufe reusind sa faci economiile de rigoare.
         Cu ajutorul tehnologiei Lg Smart Diagnosis vei putea interactiona in orice moment cu un specialist din cadrul serviciului Call Center in cazul in care ceva nu functioneaza cum trebuie. Deasemenea poti detecta erorile de sistem sau cele de programare ori sunand la call center folosind interfata apelabila de pe panoul de comanda sau prin instalarea unei aplicatii compatibile Android/Ios direct pe telefonul tau.
         Sistemul electronic de control al balansului va functiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de rufe la interior in mod automat (nivel zgomot 54 dB).


Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)