Laptop Asus EeeBook X205TA-FD0038BS pret si specificatii tehnice

     Laptopul Asus EeeBook X205TA-FD0038BS este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv ultraportabil performant accesibil ca pret foarte usor de purtat dupa tine in rucsan sau bagajul de munca in deplasari si drumeti. Din punct de vedere al performantelor, acesta este suficient de puternic astfel incat sa dezamageasca la cele mai uzuale sarcini precum browsing, editare texte, filme si clipuri video online. 
      Este un laptop dedicat in special dedicat persoanelor dinamice care au nevoie de o solutie tehnica care sa le ofere o portabilitate sporita si care sa nu limiteze functionalitatile unui laptop obisnuit.
      Asus EeeBook X205TA-FD0038BS este un laptop inzestrat cu un display de tip LED ce masoara in diagonala 11.6 inchi si suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Caracteristicile speciale de tip Glare il va proteja pe acesta sa straluceasca atunci cand este pozitionat intr-o incapere cu o luminozitate crescuta. Acesta cantareste mai putin de 1 Kg fiind extrem de portabil si compact si vine preinstalat si cu sistem de operare cu licenta Windows 8.1 upgradabil la versiunea 10.
     Cu o singura incarcare acesta va beneficia de o autonomie de pana la 12 ore functionare pe baterie.
     Raportul optim intre performanta si autonomie este dat de catre procesorul cu 4 nuclee Intel Atom Quad Core Z3735F tactat la o frecventa de 1.33 Ghz. Consumul procesorului este extrem de mic comparativ cu performantele oferite si va degaja astfel foarte putina caldura. Este silentios si ruleaza la temperaturi mult mai mici decat procesoarele din generatii mai vechi.
      Memoria de 2 Gb ocupa un singur slot de RAM insa este suficienta daca e sa ne gandim la activitatile pentru care acesta a fost proiectat. Spatiul de stocare este reprezentat de o memorie de tip eMMC cu un timp de acces mult mai rapid la date fata de un HDD si de asemenea cu un consum mult mai redus.
      Placa video este integrata, din seria Intel HD Graphics va oferi un raport optim intre performanta si consum de energie. In rest gasim dotarile uzuale pentru un ultrabook si anume: cititor de carduri, camera web HD 720p cu microfon integrat si difuzoare cu tehnologie Dolby Digital Plus Home Theater.
       Porturile de care dispune sunt urmatoarele: HDMI pentru partajarea imaginii pe un ecran extern, monitor, proiector sau tv compatibil cu standardul HDMI, un port USB 2.0 si un port USB 3.0 pentru transfer de date la viteze foarte mari, de pana la 10 ori mai rapid decat standardul USB 2.0. Conectarea la internet se poate face prin placa de retea pe cablu, cat si prin wireless cu standardul 802.11 b/g/n. Modulul bluetooth versiunea 4.0 este de asemenea prezent si poate fi foarte practic atunci cand aveti de conectat alte device-uri gen casti fara fir, telefon mobil.
Recomandare:

        Laptopul Asus EeeBook X205TA-FD0038BS este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o buna experienta de utilizare la un pret decent: Vezi oferta pret
        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)