LG Nexus 5X pret si specificatii tehnice

     LG Nexus 5X este disponibil incepand de astazi si in Romania, cei drept la inceput prin precomanda urmand ca ulterior sa intre si in stoc fizic. Daca vrei sa fii printre primii care testeaza cel mai nou model Nexus actioneaza din timp si lanseaza o precomanda de pe acum: Vezi pret precomanda
     Nexus 5X produs de gigantul Google se anunta a fi un telefon de tot cu specificatii tehnice demne de invidiat cu specificatii hardware de top.
     Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, aceste fiind construit dintr-un policarbonat de calitate rezistent la socuri ce nu retine amprentele. Pe partea din fata acesta este prevazut cu doua boxe frontale de tip stereo care vor reda un sunet clar si de foarte buna calitate la un volum ridicat. Pe partea din spate putem observa si un cititor de amprenta cu ajutorul caruia vei putea bloca si debloca telefonul ori de cate ori ai nevoie in cel mai rapid mod posibil.
      O alta noutate cu care acest nou telefon de la Google vine il reprezinta portul USB Type C ce se gaseste la baza telefonului oferind viteze mult mai bune de transfer date cat si o incarcare a telefonului mult mai rapida.
      Display-ul de foarte buna calitate este reprezentat de un IPS Full HD ce masoara in diagonala 5.2 inchi cu o densitate de aproximativ 424 pixeli per inchi. Te vei bucura astfel de o experienta nemaiintalnita pe un dispozitiv multimedia premium cu imagini clare redate la rezonutii superioare foarte apropiate ca aspect de cele din realitate.
       Telefonul suporta doar o singura cartela de tip nano SIM, este compatibil cu retele 4G LTE si vine preinstalat cu ultima versiune de Android 6.0.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Snapdragon 808 Hexa Core tactat la frecventa 1.8 Ghz, acceleratorul grafic Adreno 418, memoria RAM de 2 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb. Accesul la interior este restrictionat, carcasa acestuia fiind una de tip unibody astfel ca atasarea unui card pentru suplimentare spatiu sau schimbarea bateriei nu este posibila.
      Camera foto principala este de 12.3 MP, are diafragma de f/2.0 si este, cum am mentionat anterior, insotita de un blitz Dual-LED si Laser Auto Focus. Camera frontala este de 5 MP. Poate filma la o rezolutie video 4K cu 30 de frame-uri pe secunda.
       Vine si cu suport NFC cu ajutorul caruia platile online in marile magazine va deveni o simpla formalitate. Este compatibil cu GPRS, serviciu de harti online A-GPS si servicii de e-mai de tip Push e-mail.
       Acumulatorul de capacitate 2700 mAh iti va oferi o autonomie sporita pana la maxim 2 zile in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantiala de aproximativ 10%: Verifica pret redus


                         
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)