Masina de spalat rufe cu uscator Siemens WD15H542EU pret si specificatii tehnice

        Daca vrei sa faceti o investitie utila pe termen lung recomand masina de spalat rufe cu uscator Siemens WD15H542EU, care isi va dovedi utilitatea inca de la primele spalari, eficienta dar si economica in acelasi timp.
        Siemens este o maşină spectaculoasa din toate punctele de vedere ce face parte din clasa premium cu un design elegant cu specificatii de top care fac referire la capacitatea de incarcare de pana la 7 kilograme la spalare si 4 Kg la uscare.
       Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LCD,  care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare de maxim 1500 rot/min etc.
       Siemens beneficiază de anumite funcţii şi sisteme de siguranţă si anume: Control Supraîncălzire, Sistem Detectare Spumă, Siguranţă Împotriva Copiilor, Control Supratensiune, Protectie Anti-inundare. 
       Programele si functiile masinii includ: spalare rapida (in 15 min), program special pentru camasi, program outdoor si impregnare, program pentru improspatarea rufelor dupa spalare, program de uscare intensiva, program special anti-pete (6 tipuri de pete), program de spalare manual si spalare mixt. 
      Masina este certificata Woolmark Platinum - care face referire la standarde inalte de calitate la masinile care pot spala haine sensibile sau hainele care au inscrisa eticheta ,,numai spalare manuala". Sistemul de spalare unic care nu freaca fibrele mentine starea initiala a materialului chiar si dupa mai bine de 20 de cicluri de spalare.
      Tehnologia AirCondensation asigura un spalat mult mai eficient al rufelor folosind tehnologia bulelor de aerului ce participa la procesul de spalare eliminand astfel chiar si cele mai dificile pete. 
      Motorul său cu inverter iQdrive nu foloseşte deloc perii, pentru o funcţionare extrem de silenţioasă cu un nivel al zgomotului de numai 46 dB la spalat de 74 dB la centrifugare si de 61 dB la uscare.
      Vei fi surprins si de faptul ca aceasta are un consum energetic destul de redus fiind incadrata in clasa de eficienta superioara A (4.76 kWh in program)

Recomandare:

            Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

   
                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)