Masina de spalat rufe Beko WMY61443LB2 pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Beko WMY61443LB2 cu incarcare frontala este una dintre cele mai bune la momentul actual. Are o capacitate de incarcare rufe de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare destul de mare ce poate ajunge pana la 1400 rpm, sufcient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Este perfecta in cazul familiilor avand capacitatea potrivita de a spala destul de multe rufe si nu consuma nici foarte multa energie electrica fiind incadrata in clasa de consum superioara A+++.
        Spre deosebire de alte modele cu o viteza de centrifugare la fel ca a sa, Beko WMY61443LB2 este disponibila la un pret accesibil. 
        Aceasta este dotata cu un motor silentios, are un design modern si este dotata cu cele mai noi functii si tehnologii de ultima generatie. Viteza mare de centrifugare de pana la 1400 rpm va face ca rufele sa fie aproape uscate necesitand astfel un timp mult mai scurt pentru a fi tinute la uscat pe franghie.
        Motorul cu tehnologie Inverter asigura o functionare ultra silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica fiind proiectat pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra pentru o perioada de lunga durata de pana la 10 ani (extragarantie 10 ani motor). Combinatia dintre motorul ProSmart Inverter si peretii izolatori sub forma de “S” reduce atat zgomotele, cat si vibratia masinii de spalat. In plus, utilizarea magnetilor in locul periilor de carbon vor prelungi durata de viata a masinii de spalat rufe.
        Panoul de comanda dotat cu display LCD iti va afisa principalele functii si caracteristici ale programelor de lucru precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare.
        Ai parte de o masina de spalat foarte bine dotata si din punct de vedere al numarului de programe, 16 la numar, care vor acoperi o gama larga de necesitati printre care: program extra-clatire, program prespalare, program lana, bumbac, sintetice, spalare manuala, Daily Express, spalare rapida, etc. 
       Cu programul Baby Care pielea sensibila a copilului tau va fi mereu protejata deoarece masina de spalat va exercita cicluri de clatire suplimentare pentru a elimina astfel chiar si cele mai fine particule de detergent din rufe. Alegand unul dintre cele doua programe de igienizare antialergic la 40 si 60 de grade toate microorganismele prezente in tesatura vor fi omorate protejand astfel pielea sensibila a celor sensibili la alergii. 
       Daca rufele tale nu sunt foarte murdare si au nevoie doar de o simpla reimprospatare atunci programul Freshen Up este mai cel potrivit in acest caz.
       Programul Super Wash este cel recomandat in cazul in care va confruntati cu pete dificile greu de scos, un program care va functiona la temperaturi mult mai ridicate decat cele obisnuite reusind astfel sa scoata chiar si petele de grasime sau vin. In cazul in care esti grabit si nu poti sa mai astepti ca programul in lucru sa se incheie poti apela la sistemul programare intarziata cu ajutorul caruia vei putea planifica timpul de lucru la care masina de spalat sa porneasca sau sa se opreasca.
        Programul Aqua 40 va asigura o spalare perfecta a rufelor in doar 40 de minute la o temperatura de lucru de 40 de grade. Daca vrei ca tot procesul de spalare al rufelor sa se execute mult mai rapid exista si un asa numit mod de functionare super rapid care va minimiza timpul de lucru al masinii de spalat la minim.
       Sistemul inteligent de control balans va echilibra rufele la interior astfel incat zgomotul si vibratiile din timpul functionarii sa fie reduse la minim (nivel zgomot la spalare 50 dB iar la centrifugare 73 dB). Senzorul de control al excesului de apa va masura in permanenta nivelul de apa atins la interior eliberand de fiecare data excesul de care nu este nevoie.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)