E-Boda Storm X450 pret si specificatii tehnice

      Telefonul mobil E-Boda Storm X450 este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon din categoria ieftin si bun destul de bine dotat tehnic avand caracterstici tehnice care te vor ajuta sa faci cam tot ce iti doresti cu un astfel de dispozitiv. Arata foarte bine si ca aspect general fiind construit de materiale rezistente cu finisaje de buna calitate iar daca e sa il privim si din perspectiva pretului foarte bun as spune ca este un best buy pe acest segment de pret. 
      E-Boda Storm X450 este un smartphone Dual SIM mid-range echipat cu un display de 4.5 inchi ce suporta o rezolutie maxima de 480 x 854 pixeli avand 16 milioane de culori. 
      Performantele tehnice sunt asigurate de un procesor dual core de 1.2 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb ce poate fi suplimentat prin atasarea unui card microSD.
      Pe partea de conexiuni acesta suporta internet prin wireless, date prin 3G, transfer fisiere prin bluetooth, GPRS si EDGE.
      Camera foto principala are un senzor de 5 MP iar cea secundara doar 0.3 MP. Acumulatorul de capacitate 1450 mAh ii va asigura acestuia o autonomie de pana in dua zile in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Consider ca este o investitie care isi merita banii tinand seama de dotarile tehnice de buna calitate fiind disponibil la un pret decent: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)