Televizor Smart LED LG 43UF6407 pret si specificatii tehnice

       Televizorul Smart LED LG 43UF6407 este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor cu un ecran generos ce masoara in diagonala 109 cm, capabil sa redea imagini de foarte buna calitate care sa cocheteze si cu tehnologia Smart. Face parte din gama 2015 si promite sa livreze cea mai buna imagine disponibila pe un astfel de televizor din categoria sa fiind foarte bine echipat cu sisteme inteligente de procesare a imaginii. 
        Procesorul puternic si sistemul propriu WebOS va pune in valoare la maxim si interfata acestuia Smart, fiind capabil sa ruleze fara probleme o multitudine de aplicatii, jocuri, si filme online.
        Ca dimensiune aceasta este perfect pentru o camera de dimensiuni medii fiind capabil sa redea imagini la rezolutii superioare 4K care vor bucura ochii utilizatorilor practic de doua ori mai multe culori fata de standardul Full HD. Sistemele de procesare a imaginii vor scala si elimina pana si cele mai mici imperfectiuni asigurand o fluiditate continua astfel: 4K Upscaler si Tru 4K Engine vor procesa imaginile si vor amplifica acolo unde este cazul respectiv semnal prost sau transmisiune proasta. Aceste doua tehnologii dezvoltate de LG sunt acompaniate de Dynamic Scanning, Motion Eye Care, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Natural Color, Dynamic Color Enhancer, si 24p Cinema.
        Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: Dolby Digital, DTS, Clear Voice II etc.
       Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, 1 port USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Conexiunea la internet se poate realiza fie prin LAN sau WI-Fi. 
       Trecerea de la interfata clasica Tv la cea Smart se va putea face simplu prin apasarea unui buton de comutare acest lucru fiind aproape instant. Vei putea partaja continut sau sa faci Share Screen cu alte dispozitive cu sistem de operare compatibile si sa te bucuri de imagini si clipuri video redate pe superbul ecran al televizorului.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verificaoferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)