Masina de spalat Samsung Eco Bubble WF1124XAC pret si specificatii tehnice

       Samsung WF1124XAC este o maşină de spălat care face parte din clasa premium, fapt ce reiese din desingul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice.  
       Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LED, acesta avand o iluminare albastră, plăcută, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc.
       Samsung WF1124XAC beneficiază de anumite funcţii şi sisteme de siguranţă si anume: Control Supraîncălzire, Sistem Detectare Spumă, Siguranţă Împotriva Copiilor, Control Supratensiune. Alt factor important al maşinii este acela că vă este permisă setarea temperaturii şi a vitezei de centrifugare dorite, maşina adaptandu-se astfel cerinţelor oricărui utilizator.  
       Masina Samsung , face parte din clasa A+++ de consum energetic (cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică), fapt ce se va putea observa la facturile de curent, acesta avand un consum in program standard de 1,32 Kw/h. Nu numai consumul de curent este unul mic, ci şi cel de apă, acesta din urmă ajungand la 17160 litri anual. Functia ECO BUBBLE permite amestecul detergentului cu apă şi aer, înainte de pornirea ciclului de spălare, generandu-se bule de spumă, acestea pătrunzand în ţesături mult mai repede decat detergentul concentrat, rufele fiind astfel la fel de bine spălate indiferent că foloseşti apă caldă sau rece. Fiind o masina inteligenta Samsung are o functie speciala de autodiagnostic ce detecteaza erorile din faza incipienta. Viteza de centrifugare pe care o întalnim la Samsung  este de 1400 rpm, viteză care contribuie la scoaterea rufelor din cuvă aproape uscate. Un alt atu al electrocasnicului este acela al cantităţii maxime de rufe spălate, acesta fiind de 12 kg, motiv pentru care maşina este indicată familiilor numeroase, acestea spăland rufele în mai puţine cicluri de spălare, economisind astfel timp şi bani.
         Numărul programelor de spălare sunt 15, acestea reuşind să acopere o gamă largă de culori cat şi de tipuri de ţesături. Programele principale sunt: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, etc. Programare Întarziată, permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore. Curatarea tamburului cu tehnologie ecologica ,,Eco Drum Clean " consta in igienizarea tamburului cu apa la temperatura de 70 de grade Celsius combinat cu
 viteza ridicata de rotatii pe minut, eliminand reziduurile de detergent, mizeria si bacteriile care cauzeaza mirosul neplacut, care se formeaza pe suprafetele interioare ale tamburului masinii de spalat. 
         Durabilitatea masinii de spalat este triplata de radiatorul inovator cu anti-depunere de calcar oferit de Samsung, astfel ca radiatorul dureaza pana la zece ani. Samsung, este echipat cu un motor invertor care functioneaza fara curele sau sisteme de transmisie, reducand vibratiile si zgomotul  are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1400 rot/min) elimina socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare; posibilitatea frânării rapide a motorului; importante economii de energie electrică; protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi  supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). 

Recomandare:

        Garantia comerciala este de 2 ani iar  pentru motor este de 10 ani ceea ce inseamna ca producatorul SAMSUNG chiar garanteaza la o folosire intensa: Verifica oferta pret


       Raportul calitate pret este foarte bun, tinand cont de aspectul elegant si dotarile tehnice ale masini iar daca o prinzi si la reducerea actuala e un best buy: Verifica pret redus

       Mai multe detalii tehnice si imagini al acestui produs gasiti si pe pagina producatorului aici

                       



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)