Televizor LED Finlux 24FLYR160L pret si specificatii tehnice

       Televizorul LED Finlux 24FLYR160L este dispozitivul tv de care ai nevoie cu un display ce masoara in diagonala 61 cm perfect pentru a fi folosit oriunde in casa ta atat intr-o camera mai mica cat si una mai mare. Desi poate ca multi nu au auzit de acest brand, Finelux este un brand celebru in toata Europa ce a intrat de curand si pe piata din Romania, iar calitatea televizoarelor produse de acestia este evidentiata si de garantia extinsa de pana la 5 ani. Acestia sunt specializati in mare parte pe producerea de televizoare de clasa medie nu foarte scumpe accesibile persoanelor ce nu dispun de un buget mai generos.
          Televizorul LED Finlux 24FLYR160L este un dispozitiv de dimensiuni medii cu finisaje de buna calitate recomandat pentru bucatarie sau camerelor de dimensiuni mai mici cu un consum mic de energie atat in modul active cat si cel stand by de doar 38 W. Este complet negru iar ramele subtiri pun in valoare la maxim superbul ecran de 61 cm.
        Suporta o rezolutie HD de 1378 x 768 pixeli fiind pregatit sa ofere imagini la cea mai buna calitate. Imaginile sunt clare, fara distorsiuni cu un unghi de vizibilitate acceptabil. Sistemul audio integrat 2 x 2.5 W format din doua boxe stereo ofera un sunet de inalta calitate la un standard foarte bun. Sunetul redat este unul de foarte buna calitate, acesta fiind procesat de o serie de sisteme integrate inteligente prezente si pe modele mult mai scumpe printre care: Dolby Digital, sunet Surround, calitate voce German+ etc.
        Timpul de raspuns la frecventa este situat intre 5 si 8 ms avand un unghi de vizibilitate mai mare de 170 de grade. Sistemul de procesare al imaginii Super Motion Rate va face posibila redarea imaginilor in miscare in cele mai bune conditii fara intreruperi sau sacadare a imaginii.
         Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu un port HDMI, o intrare USB 2.0, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor.
        Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0.

          Il poti folosi si ca monitor pentru un PC sau laptop datorita portului VGA din dotare si a dimensiunilor mici cantarind aproximativ 4 Kg.
     
Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus


                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)