Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L89495FL2 pret si caracteristici tehnice

      Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L89495FL2 poate fi considera una dintre cele mai economice din punct de vedere al consumului fiind incadrata in clasa de consum A+++ -50%. Desi daca pentru multi cumparatori ar fi un pret destul de mare, o mare parte a investitiei s-ar amortiza in aproximativ 1 an si veti beneficia in acelasi timp de serviciile unei masini de spalat premium dotata cu o multime de functii si tehnologii de ultima generatie.
     Noul motor OKOInverter cu care este dotata masina de spalat AEG ofera cea mai mare eficienta si durablitate asigurand controlarea exacta a miscarii tamburului.
       Vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 9 Kg perfecta in cazul in care si familia ta e mai numeroasa Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru  detergenţi, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LCD, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată etc. Deasemenea de aici vei putea selecta o viteza de centrifugare de pana la 1400 rot/min. 
       AEG beneficiază de anumite funcţii şi sisteme de siguranţă printre care: Control Supraîncălzire, Sistem Detectare Spumă, Siguranţă Împotriva Copiilor, Control Supratensiune, Protectie Anti-inundare,  Sistem Control Exces de Apa.   
       Senzorul de greutate instalat in interiorul cuvei va calcula de fiecare data marimea incarcaturi si va optimiza timpul si cantitatea de detergent consumat pentru a obtine cele mai bune rezultate de spalare. Pe baza acestor informatii, masina recomanda cantitatea necesara de detergent si durata ciclului de spalare.
       Sistemul OptiSense regleaza aparatul in ceea ce priveste utilizarea energiei, apei si a timpului pentru a se adapta la dimensiunii incarcaturii.
       Masina de spalat AEG este certificata si Woolmarkt Platinium care atesta faptul ca aceasta se descurca foarte bine si cu spalatul rufelor sensibile pastrand calitatea tesaturilor in starea initiala pentru o perioada de timp mai indelungata.
       Motorul inverter al acestei masini de spalat rufe bazat pe tehnologia motorului fara perii se prezinta astfel: are vibratii si uzura redusa si ofera performante maxime cu un zgomot minim (51 dB la spalare si 75 dB la centrifugare).
       Programele 16 la numar reuşesc să acopere o gamă largă de necesitati printre care: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare  Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, programare Întarziată (permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore) si sistem protectie copii.
      Dozatorul pentru detergent cu 4 compartimente este prezentat sub o forma gradata astfel incat sa stii de fiecare data ce cantitate de detergent ai introdus in respectiva locatie. Vei putea pune in acelasi timp si alti agenti de spalare cum ar fi balsam, agenti de inalbire care sa contribuie la curatarea eficienta a rufelor tale.

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)