Cuptor incorporabil electric Bosch HBG43T320R pret si specificatii tehnice

      Bosch HBG43T320R este alegerea perfecta daca doresti sa beneficiezi de tot ce e mai bun pe piata din partea unui cuptor incorporabil dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Bosch HBG43T320R pare sa fie alegera ideala daca esti in cautarea unui astfel de dispozitiv construit in mare parte din sticla de foarte buna calitate, rezistenta termic, care are rolul de a-i da un plus de eleganta acestuia.
        Bosch HBG43T320R  este un cuptor incorporabil electric ce se potriveste perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice avand o putere maxima de 3580 W. Acesta are o capacitate de pana la 60 de litri si se alimenteaza direct de la reteaua electrica. In partea superioara putem observa un superb panoul de control dotat si cu display LCD care iti va afisa principalele caracteristici setate precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de gatit. Interiorul este luminat pentru un acces si o vizibilitate cat mai buna. Deasemenea racirea este ajutata de catre ventilatorul cu care acesta este dotat in interior.
       Sistemul unic de autocuratare EcoClean nu presupune consum suplimentar de energie, intretinerea cuptorului fiind una foarte usoara. Cuptorul este prevazut la interior cu un strat special din particule nanoceramice ce descompun murdaria in timpul procesului de gatire.
        Cuptorul Bosch HBG43T320R  este dotat cu o multitudine de functii si programe: incalzire rapida, functie autocuratare catalitica, functie decongelare, convectie aer fierbinte, grill si incalzire superioara si inferioara.
        Functia convectie aer fierbinte foloseste in acelasi timp in procesul de gatire si ventilatorul care imprastie aerul fierbinte in interiorul acestuia grabind procesul de gatire. 
        Alimentele gatite in interior vor fi foarte bine patrunse atat in partea superioara cat si cea inferioara datorita functiei de incalzire superioara si inferioara. Aceasta functie este recomandata in special in cazul in care gatesti la interior prajituri sau cozonaci si doresti ca acestia sa fie bine rumeniti pe ambele parti.
        Cu functia Timer nu va trebui sa stai mereu pe langa cuptor sa veghezi la trecerea timpului deoarece aceasta functie va opri imediat procesul de gatire exact la ora stabilita de tine. Poti verifica intre timp si starea alimentelor gatite la interior foarte usor fara sa deschizi usa, acesta fiind dotat la interior cu un sistem de iluminare pe baza de LED-uri.
        Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim. Deasemenea cuptorul incorporabil Bosh dispune si de functie blocare butoane comenzi ca element de siguranta pentru copii.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)