Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus pret si specificatii tehnice

        Asa si cum numele ii sugereaza, aparatul de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus face parte din clasa dispozitivelor de aer conditionat cu un aspect premium foarte bine dotat din punct de vedere tehnic si disponibil la un pret foarte bun. Daca metodele clasice nu mai fac fata caldurii de afara atunci e cazul sa apelezi la un specialist si anume la aparatul de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354, unul de putere foarte mare capabil sa raceasca spatiul apartamentului tau in doar cateva minute.
        Aparat de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 354 are o putere de racire de 9000 BTU fiind perfect pentru o garsoniera dar si un apartament de maxim 2 camere. Arata foarte bine si din punct de vedere al designului iar materialele de calitate il recomanda ca fiind un dispozitiv fiabil in timp modern dar si elegant care se va potrivi perfect cu designul interior al casei tale. Il poti folosi chiar si pe timp de noapte, acesta fiind foarte silentios cu un consum energetic redus datorita functiei inovatoare cu Inverter.
        Acesta beneficiaza de o multitudine de functii care vor contribui la bunastarea casei tale si anume:

- Functie Power Save - odata activata aceasta functie, aparatul de aer conditionat va seta o temperatura de functionare cuprinsa intre 24-28 de grade pentru o functionare silentioasa dar si economica
- Functie autocuratare - La oprirea aparatului se trece automat pe incalzire si se usuca vaporii de apa ce pot retine diverse bacterii si cauza apoi mucegai
- Functie 1W Stand by - consum cu pana la 66% mai mic in modul de functionare Stand by pe timp de noapte cand display-ul este oprit.
- Functie Sleep/Night mood - functionare silentioasa pe timo de noapte
- Functie jet de aer -  aerul este imprastiat uniform in mai multe directii sub forma unui jet de aer rece pentru ca acesta sa nu provoace probleme de sanatate celor din incinta.

        Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al consumului, acesta fiind incadrat in clasa energetica A+ economic dar si eficient in acelasi timp. Poate fi folosit si ca mijloc de incalzire pe timp de iarna cu un consum moderat de energie electrica. Pentru ca ventilat sa fie unul curat Whirlpool Premium AMD 354 este echipat cu filtru antibacterian precum si o functie speciala numita Cold Plasma Generator – aceasta utilizeaza tensiune inalta pentru distrugerea bacteriilor si a virusilor.
         Whirlpool Premium AMD 354 iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la dispozitivele marca Whirlpool respectiv "Al 6-lea simt". Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de energie electrica in functie de evolutia temperaturii din incapere.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


                          

                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)