Masina de spalat rufe Siemens WM14W540EU pret si specificatii tehnice

        Siemens WM14W540EU este o maşină spectaculoasa din toate punctele de vedere ce face parte din clasa premium, cu o capacitate de spalare mare de 9 Kg.
        Arata foarte bine si din punct de vedere ar designului, materialele de calitate ce iau parte la constructia ei fiind principalul factor estetic in acest caz. In partea superioara este prezent un panou de control ce are in componenta sertarul pentru detergenţi cu autocuratare, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un ecran mare LCD unde tastele sunt actionate prin atingere (touch control). 
        Viteza de centrifugare pe care o întalnim la Siemens este de 1400 rpm, viteză care contribuie la scoaterea rufelor din cuvă aproape uscate. 
        Masina de spalat Siemens WM14W540EU face parte din Seria 8 Logixx de masini de spalat ce au fost concepute pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate. Pentru confortul si siguranta ta masina de spalat Siemens WM14W540EU este prevazuta cu i-DOS, sistem inteligent de dozare detergent lichid, balsam pentru o spalare optima, ActiveWater Plus: pentru controlul eficient al consumului de apa, in functie de incarcatura de tesaturi, EcoSilence Drive- cea mai eficienta si silentioasa tehnologie de motorizare (nivel de zgomot la spalare 48 dB si de 72 dB la centrifugare), Vario Perfect- programe mai rapide cu consum de energie redus, Indicator de consum- informatii estimative privind consumul de apa si energie, AquaSensor - senzor de clatire pentru rezultate optime, Sirena-avertizare program terminat, AquaStop - sistem de protectie impotriva inundatiilor etc. 
       Cu optiunea spalare cu apa rece disponibila pentru toate programele vei obtine importante economii iar hainele tale vor arata impecabil.
       Alte sisteme inteligente incluse in meniul programabil sunt: Sistemul de detectare spumă, Detectare de sarcină dezechilibrat, Program de curatare a 4 tipuri de pete, Drum Clean cu functie de memento - program pentru curatare si intretinere tambur etc. Vei putea spala chiar si pe timp de noapte fara probleme datorita sistemului cu LED ce include iluminare a cuva la interior.
       Cu optiunea programare intarziata setezi masina sa porneasca singura la orice ora doresti, chiar si atunci cand nu esti acasa. 
       Programelor de spălare sunt 15 la numar vor acoperi majoritatea necesitatilor de care poti avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv si anume: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare  Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise. Masina de spalat consuma foarte putin, aceasta fiind incadrata in clasa de consum superioara A+++ -30% una dintre cele mai eficiente de pe piata acum.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de
 aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)