Masina de spalat rufe Bosch WAW32640EU pret si specificatii tehnice

         Bosch WAW32640EU este o maşină din clasa premium, cu o capacitate de spalare mare de 9 Kg , fapt ce reiese din designul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice. Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi, butonul rotativ principal şi, cel mai important, cu un ecran mare LCD unde comenzile sunt prin atingere (touch control), are si functia blocare acces copii.
        Masina de spalat Bosch WAW32640EU face parte din Seria 8 Logixx de masini de spalat ce au fost concepute pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate.
        Pentru confortul si siguranta ta masina de spalat Bosch WAW32640EU este prevazuta cu:

- i-DOS -  un sistem de dozare inteligent pentru detergent lichid si balsam;
ActiveWaterPlus - un sistem pentru controlul eficient al consumului de apa in functie de incarcatura de tesaturi
Sistem EcoSilence Drive - ofera cea mai eficienta si silentioasa tehnologie de motorizare (nivel de zgomot la spalare 48 dB)
VarioDrum- spalare delicata si eficienta a tesaturilor
Indicator de consum  ofera informatii estimative privind consumul de apa si energie
- AquaSensor - senzor de clatire pentru rezultate optime
- AquaStop - protectie 100% impotriva inundatiilor
  
         Numărul programelor de spălare sunt 15 acestea reuşind să acopere o gamă largă de culori cat şi de tipuri de ţesături. Programele principale sunt: Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare  Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, programare Întarziată,( permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore). Consumul de curent nu este mare  masina avand clasa de aficienta energetica cea mai inalta A+++ si un consum de apa mediu anual de 11220 litri. Poti folosi masina de spalat si pe timp de noapte, aceasta fiind prevazuta cu sistem de iluminat in interiorul tamburului.
       Materialul din care esta constuita cuva este polinox de culoare alba un material foarte rezistent si izolant termic, tamburul este din inox.

Recomandare:

        Garantia comerciala este de 2 ani iar  pentru motor este de 10 ani ceea ce inseamna ca producatorul Bosh chiar garanteaza la o folosire intensa: Verifica oferta pret

       Raportul calitate pret este foarte bun, tinand cont de aspectul elegant si dotarile tehnice ale masini iar daca o prinzi si la reducerea actuala e un best buyVerifica pret redus

       Mai multe detalii tehnice si imagini al acestui produs gasiti si pe pagina producatorului aici


                            



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)