Asus N551JX-CN298D laptop gaming performant din aluminiu

      Asus N551JX-CN298D este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui laptop gaming performant cu finisaje de foarte buna calitate perfect pentru a fi utilizat atat la munca dar si pentru jocuri sau randare grafica. Acesta face parte din seria N adoptata de catre cei de la Asus anul acesta fiind un notebook ce se remarca prin rezistenta sporita si un design atragator al carcasei construite in totalitate din aluminiu.
      Sunetul redat de acesta este unul de foarte buna calitate asta numai prin faptul ca este prevazut cu 4 difuzoare care vor crea ambianta perfecta atunci cand vizionezi un film sa te joci jocurile preferate. Tehnologia audio Asus Sonic Master dezvoltata impreuna cu Bang & Olufsen ICEpower ofera unul dintre cel mai bun sunet disponibil pe un laptop. 
      Tastatura de buna calitate iese in evidenta prin pozitionarea eficienta a tastelor la indemana avand un spatiu suficient de mare intre ele pentru o precizie foarte buna la tastare. Pentru o utilizare cat mai facila aceasta este dotata si cu sistem de iluminare astfel vei putea lucra sau folosi in gaming si pe timp de noapte fara probleme. Touch-ul de foarte buna precizie raspunde bine la comenzi fiind un alt element cheie in noul design al acestei serii mult imbunatatit fata de versiunile precedente. 
       Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Acesta este acoperit cu un strat anti-glare limitand astfel efectul de stralucire.
        Laptop-ul Asus N551JX-CN298D  foloseste un procesor cu 4 nuclee Intel Core i7 4750HQ tactat la o frecventa de 2.0 Ghz ce poate urca chiar si la 3.2 Ghz in modul Turbo Boost atunci cand este necesar. Memoria RAM de 8 Gb este mai mult decat suficienta in ceea ce priveste ajutorul pe care il primeste utilizatorul pentru lucrul in aplicatiile sub Windows cat si pe partea de gaming. Doar un slot de memorie din cele doua disponibile este ocupat astfel ca in vederea unui viitor upgrade mai suporta inca o placuta de 8 Gb pentru un total de 16 Gb. Spatiul de stocare este reprezentat de HDD-ul de 1Tb suficient de mare pentru a stoca o multitudine de date la o viteza de 7200 rpm. Deasemenea este disponibila si o partitie de tip SSD de 24 Gb pentru a pozitiona acolo sistemul de operare sau aplicatii pe care doresti sa le rulezi la viteze superioare.
       Placa video dedicata NVIDIA GeForce GTX 950M are memoria video de 4 GB si va permite rularea fluenta cu setarile la valori maxime a celor mai complexe jocuri video de pe piata.
        Pe partea de conectivitate acesta intruneste maximul necesar si anume este dotat cu 3 porturi USB 3.0. Gasim deasemenea o iesire LAN, un port HDMI, si conectori VGA pentru monitorul extern sau videoproiector. Pe partea dreapta gasim si un DVD Writer si nimic mai mult. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 
      In testele realizate a reiesit faptul ca acesta are o autonomie pe baterie de pana la 4 ore si 30 de minute lucru destul de imbucurator daca iti doresti un dispozitiv portabil de calitate. 


Recomandare:

        Laptopul Asus N551JX-CN298D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna gaming la un pret decent: Vezi oferta pret
        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus
                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)