Televizor LED UTOK U28HD1 cu ecran de 71 cm

       Televizorul LED UTOK U28HD1 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv Tv performant foarte bine dotat din punct de vedere tehnic cu un ecran de 71 cm, capabil sa redea imagini de buna calitate la o rezolutie HD. Il recomand chiar si in cazul celor care sunt pasionati de gaming, un dispozitiv multimedia co o multime de iesiri pe partea de conectivitate putand fi conectat cu usurinta fie la consola PS4/PS3 sau PC foarte usor.
       Arata foarte bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de calitate din care acesta este construit ce ii pun in valoare ecranul generos de 71 cm. Suportul de sprijin este un picior in forma de T cu o stabilitate foarte buna care la randul lui poate fi detasat in cazul in care il doresti sa il pozitionezi pe perete.
       Imaginile sunt imbunatatite prin tehnologia Clear Motion Rate care permite redarea fidela a celor mai mici detalii. Contrastul dinamic de 200 cd/mp ofera un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade chiar si in conditii de luminozitate externa puternica.
        Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo cu bass reflex ce livreaza impreuna o putere de 16 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Auto Volume  Leveler si Equalizer.
        Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
        Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului.
        Sta bine si la capitulul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici iesire HDMI, SCART, Slot CI, iesire audio, USB, si minijack casti.
        Cantareste aproximativ 4.5 Kg fiind astfel usor de pozitionat si pe un suport de perete avand un consum mai mic ca la un bec de numai 45 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica ofertapret


          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus


         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)