Laptop Asus UX303LN-DQ283P ultraportabil perfect pentru deplasari

         Asus UX303LN-DQ283P este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui laptop ultraportabil de dimensiuni mici pentru a putea fi usor de purtat in deplasari si la munca. Pur si simplu il pui in geanta de lucru sau ghiozdan si uiti de el, cantareste foarte putin 1 Kg si este foarte practic. Vine si cu sistem de operare preinstalat respectiv Windows 8. upgradabil la 10 plus toata suita de office 360.
         Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, lucru evidentiat in special de materialele de calitate din care este realizat ce ii impun acestuia un statut de laptop din categoria premium cu finisaje foarte bine realizate. Acesta se remarca prin rezistenta sporita si un design atragator al carcasei construite in totalitate din aluminiu. 
         Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 13 inchi si suporta rezolutii QHD+ de 3200 x 1800 pixeli fiind capabil sa redea imagini de o claritate si calitate absoluta. Luminozitatea maxima este de aproximativ 300 cd/s cu o rata contrast de 770:1 si un finisaj mat care va limita efectul de stralucire. tehnologia IPS iti va oferi unghiuri foarte largi de vizualizare a ecranului de pana la 170 de grade si imagini clare si luminoase indiferent de unghiul in care privesti ecranul.
         Laptopul Asus UX303LN-DQ283P este un ultrabook performant din toate punctele de vedere si vine echipat cu un procesor din generatia a 5-a Intel Core i7 5500U tactat la o frecventa de 2.4 Ghz ce se poate duce pana la 3 Ghz in modul Turbo Boost atunc cand este cazul. Memoria RAM de 12 Gb este mai mult decat suficienta in ceea ce priveste ajutorul pe care il primeste utilizatorul pentru lucrul in aplicatiile sub Windows cat si pe partea de gaming. Spatiul de stocare este reprezentat de SSD-ul de 256 Gb suficient de mare pentru a stoca o multitudine de date la o viteza de acces foarte buna. 
         Placa video dedicata NVIDIA GeForce GTX 840M are memoria video de 2 GB si va permite rularea fluenta cu setarile la valori maxime a celor mai complexe jocuri video de pe piata.
         Pe partea de conectivitate acesta intruneste maximul necesar si anume este dotat cu 3 porturi USB 3.0. Gasim deasemenea o iesire LAN, un port HDMI, si conectori VGA pentru monitorul extern sau videoproiector. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. In testele realizate a reiesit faptul ca acesta are o autonomie pe baterie de pana la 5 ore si 30 de minute lucru destul de imbucurator daca iti doresti un dispozitiv portabil de calitate. 

Recomandare:

           Laptopul Asus UX303LN-DQ283P este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna gaming la un pret decent: Vezi oferta pret

           Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

           Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                     

                        


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)