Telefon mobil Wink World pret si specificatii

      Wink World este un telefon mobil perfect pentru nevoile de zi cu zi ale unui utilizator obisnuit, nu foarte pretentios care se descurca destul de mibe in aplicatii uzuale cat si jocuri ce nu necesita cerinte hardware foarte bune
      Din punct de vedere al constructiei arata foarte bine cu finisaje destul de precise gratie materialelor de calitate folosite. Este un concept al celor de la Wink care aduce o telefon performant la un pret accesibil menit sa iti ofere si o autonomie destul de buna.

       Este subtire si poate fi tinut in mana cu usurinta datorita dimensiunilor nu foarte mari si are un display de tip IPS ce masoara in diagonala 4 inchi. Incape si in buzunar putand fi astfel purtat de tine cu usurinta fara sa incomodeze.
       Vine si cu suport Dual SIM astfel ca il vei putea folosi in doua retele diferite in acelasi timp. Din punct de vedere software am ramas chiar surprins de faptul ca acesta integreaza unul dintre cele mai noi versiuni Android si anume 5.0 Lollipop.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 4 nuclee Quad Core MT6582 tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 512 Mb si spatiu de stocare de 4 Gb ce poate fi extins pana la 16 Gb prin atasarea unui card microSD. 
        Imaginile redare pe ecranul de 4 inchi sunt unele de calitate acceptabila, nici foarte proaste dar nici excelente cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, lucru caracteristic unui telefon de buget. Pentru pasionatii de muzica acesta este prevazut si cu receptor radio FM.
        Camera foto principala are un senzor de 5 Mp si este dotata cu blitz iar cea secundara este de 0.3 MP.
        Acumulatorul de 1400 mAh iti va asigura o autonomie sporita de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.


Recomandare:

         Consider ca este o investitie care isi merita banii tinand seama de dotarile tehnice de buna calitate fiind disponibil la un pret decent: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand oreducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)