Frigider cu 1 usa Beko RSSA445K21X pret si specificatii tehnice

        Frigiderul cu 1 usa Beko RSSA445K21X este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui frigider performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie  disponibil la un pret accesibil.Materialele de calitate din care acesta este construit isi vor pune imediat amprenta pe aspectul general al locuintei tale, acesta fiind construit in totalitate din inox de culoare gri si tratat cu un strat superficial de tip antiamprenta. Daca e sa il privim in ansamblu, tocmai aceasta caracteristica speciala prin faptul ca este compus dintr-o singura usa iar congelatorul este mai limitat ca dimensiune, iti va oferi o zona de depozitare in spatiul frigorific mult mai mare ca in cazul unei combine frigorifice.
       Cu functia Buzzer vei sti de fiecare data cand ai uitat usa deschisa, avertizarea sonora activandu-se in cazul in care mentii usa deschisa mai mult de 1 minut.
       Acesta este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum superioara A+ cu un consum cu pana la 24% mai mic fata de alte aparate electrocasnice din clasa A simplu (consum energetic anual 150 kWh).
       Practic daca vrei sa privesti la interior te pierzi in fata unui spatiu destul de generos de aproximativ 402 litri. Este prevazut cu 6 rafturi ajustabile in inaltime din sticla rezistenta securizata, un compartiment special pentru depozitarea fructelor si altul pentru legume plus 4 suporti de usa in dreptul fiecarui nivel de raft in parte. 
       Prospetimea si igiena alimentelor din frigider sunt mentinute pe o perioada de timp mai indelungata asta si datorita sistemului antibacterian cu care este dotat frigiderul. Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului dar si a altor bacterii ce ar preclita siguranta alimentelor. 
       Nu ar trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acestuia deoarece este foarte silentios (nivel zgomot 39 dB).

Recomandare:


           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezinoul pret actualizat

          
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                  


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)