Masina de spalat rufe MIELE WKB 130 WPS pret si specificatii tehnice

        MIELE WKB 130 WPS este o maşină de spalat rufe din clasa premium foarte bine dotata si din punct de vedere tehnic cu o capacitate de spalare medie de 7 Kg si viteza de centrifugare de 1500 rot/min.
       Arata foarte bine si din punct de vedere ar designului, materialele de calitate ce iau parte la constructia ei fiind principalul factor estetic in acest caz. In partea superioara este prezent un panou de control ce are in componenta sertarul pentru detergenţi cu autocuratare, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un ecran mare LCD unde tastele sunt actionate intuitiv. 
         MIELE WKB 130 WPS este o masina de spalat ce promite o folosire de lunga durata avand performante remarcabile. Masina a fost proiectata folosind cele mai noi tehnologii de pe piata si testata in diferite conditii de lucru de specialistii germani de la Miele pentru a verifica posibilele disfunctionalitati ce pot aparea. Specialistii germani o recomanda ca fiind una dintre cele mai fiabile masini de spalat de pe piata lucru concretizat si prin garantia extinsa de pana la 10 ani de care beneficiaza anumite componente ale acesteia.
       O poti folosi chiar si atunci cand esti nevoit prin anumite imprejurari sa pleci de acasa, o programezi sa functioneze in intervalul de timp stabilit de tine fara a avea probleme de ordin tehnic. MIELE WKB 130 WPS are integrat un tambur cu o arhitectura interioara de tip fagure care in timpul functionari formeaza o pelicula subtire de apa, protejand hainele de efectele de filare.
      Datorita motorului cu Inverter performant, masina detine un sistem certificat de tip EcoSilence Drive care o atesta ca fiind una dintre cele mai eficiente si silentioase masini de spalat (nivel de zgomot la spalare 48 dB si de 73 dB la centrifugare)
      Accesul la interior se face prin intermediul unui hubloul de dimensiuni mari cu o deschidere larga de 39,8 cm fiind mult mai practica la descărcarea sau încărcarea cu haine.
      Programele in numar de 11 vor acoperi o gama destul de larga de necesitati printre care: rufe delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, ECO Bumbac, clatire intensiva, prespalare. Cu sistemul antiPete chiar si cele mai dificile pete (6 tipuri de pete) vor fi eliminate cu succes.
       Vei fi surprins si de faptul ca aceasta are un consum energetic destul de redus fiind incadrata in clasa de eficienta superioara A+++ (0.83 kWh in program) pe ciclu de spalare si 52 litri de apa pe ciclu de spalare. 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)