Lenovo IdeaPad 100-15 laptop performant cu procesor Quad Core

        Chiar zilele aceste ma uitam dupa un laptop bun dar care sa nu coste nici foarte mult si iata ca am dat peste Lenovo IdeaPad 100-15, un laptop performant cu procesor Quad Core suficient de bun atat pentru activitatile office de la munca cat si pe partea de multimedia.
        Are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.
        Display LCD LED VibrantView avand o diagonala ce masoara 15.6 inchi. Display-ul suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Calitatea sunetului este redata de difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Advance Audio
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core tactat la frecventa 2.16 Ghz, memoria RAM de 4Gb avand un spatiu de stocare pe un HDD de 250 Gb de 5200 rpm. Procesorul este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune fiind capabil sa ruleze unele dintre cele mai noi jocuri in conditii bune. Se descurca foarte bine si in multitasking si este fluent fiind o adevarata placere sa lucrezi zi de zi. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). Aceasta poate fi upgradata pana la 8 Gb. 
        Din punct de vedere grafic, acesta este dotat cu o placa video on board de la Intel avand un shared de memorie destul de limitat. Astfel veti putea rula pe laptop si jocuri care nu necesita performante grafice superioare, viziona filme in formate video superior si cam atat. Pentru pretul acesta l-as incadra mai degraba in categoria laptop-urilor office nefiind un laptop dedicat ariei de gaming datorita resurselor video destul de limitate.
       Laptopul este echipat cu un acumulator cu 3 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 3 ore. Interesant este si faptul ca acesta cantareste doar 1.9 Kg fiind usor de carat cu tine in rucsac la munca sau la facultate.
       Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0. 


Recomandare:
        Laptopul Lenovo IdeaPad 100-15 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere performante destul de bune si o experienta de utilizare fluida la un pret accesibil: Vezi oferta pret
        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus
                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)