Aragaz Studio Casa FE90/60 pret si specificatii tehnice

     Aragazul Studio Casa FE90/60 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aragaz cu adevarat performant care sa faca fata cerintelor unui restaurant astfel incat gatirea alimentelor sa fie una cat mai rapida. Cu un design atragator dat de materialele de calitate din care acesta este construit respectiv inox, va fi imediat remarcat in bucataria ta. 
      Din punct de vedere al dimensiunilor vorbim de un dispozitiv aragaz destul de voluminos avand urmatoarele coordonate: inaltime 90 cm, lungime 90 cm si latime 60 cm.
      Primul lucru care putem spune ca e diferit fata de un aragaz obisnuit este faptul ca acesta are 5 ochiuri de gaz la care putem gati simultan. Fiecare arzator in parte are o putere de 3 ori mai mare fata de unul normal astfel: arzator mare 2.3 kW, doua arzatoare de dimensiuni medii de 1.5 kW si alte doua arzatoare mici de 0.85 kW. Alimentarea cu gaz este intrerupta imediat in cazul in care sunt detectate scapari (functie siguranta). 
       Acesta are un cuptor destul de voluminos de capacitate 110 litri dotat cu functie siguranta si incalzire inferioara. Alegand functia pizza veti sti cu siguranta ca alimentele preparate in interior vor iesi mult mai crocante si gustoase. Este dotat si cu grill electric, rotisor fiind protejat la exterior de un geam de sticla neagra cu 2 straturi de protectie ce vor face aproape imposibil transferul de caldura cu exteriorul.
         Vezi totul in interior datorita sistemului de iluminat cu becuri LED. Este dotat si cu functie Timer ce contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta acustic atunci cand timpul setat a expirat. Acesta dispune la interior si de un ventilator care va asigura o mai buna distribuire a temperaturii in incinta cuptorului.
        Sistemul de siguranta cuptor opreste instantaneu alimentarea cu gaz in momentul in care sunt detectate scurgeri de gaz in jurul sau.


Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus


                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)