Videoproiector Epson EB-S04 pret si specificatii tehnice

      Videoproiectorul Epson EB-S04 este inzestrat cu caracteristici tehnice speciale pentru a reda continut de buna calitate la un pret foarte bun. Arata foarte bine si ca design fiind un dispozitiv compact de dimensiuni medii, vine cu husa in pachet si poate fi carac cu usurinta dupa tine acolo unde vei tine prezentari sau viziona filme impreuna cu prietenii tai.
       Sistemul inteligent de proiectie cu 3 lentile 3LCD va face ca acesta sa redea imagini luminoase in culori vii cu o acuratete desavarsita avand un contrast de 15000:1. Rezolutia nativa la care vor fi redate imaginile este de 800 x 600 pixeli cu ajutorul unei lampi de putere 200 W si cu o durata medie de viata de 5000 de ore.
       Folosind aplicatia iProjection il vei putea o conecta atat wireless pentru a proiecta imagini si fisiere de pe dispozitivele smart. Functia de “QR Code Reader” face conexiunea wireless mai usoara citind pur si simplu codul QR care este proiectat pe ecran de pe dispozitivele smart.
       Panoul de comanda este dotat cu Keystone de ajustare atat pe orizontala cat si verticala care iti va permite sa corectezi imaginea atat pe orizontala cat si verticala. Cu keystone-ul vertical automat pentru detectie si ajustare nu mai este nevoie de o ajustare manuala care poate lua mult timp si intrerupe prezentarea. Aceasta caracteristica automata detecteaza posibilele erori de imagine si le corecteaza instant. 
        Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu iesiri USB Type A si B, iesire HDMI, USB , audio VGA. Vine si cu boxe incorporate, de putere 1 W perfecte pentru atunci cand nu ai la dispozitie un sistem audio pe care sa il atasezi la el.
        Cu telecomanda din dotare vei putea face diverse ajustari de imagine porni sau opri de la distanta, aria de actiune fiind de pana la 7 metri.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de proiectare imagini de calitate, destul de bine dotat tehnic disponibil la un pret accesibl: Verifica oferta 
pret
             
         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)