Samsung G531 Galaxy Grand Prime pret si specificatii

       Samsung G531 Galaxy Grand Prime este un telefon as spune mai degraba pentru incepatori care nu au mai avut pana acum un smartphone destul de performant care sa ofere o experienta de utilizare destul de buna totul la un pret accesibil.
       Din punct de vedere al aspectului general acesta se aseamana cu Galaxy Alpha dar spre deosebire de acesta are o carcasa din policarbonat si este un pic mai gros. Ruleaza fara probleme Android 5.0 cu interfata customizata TouchWiz. 
       Este Single SIM, are un display subtil de inchi ce suporta o rezolutie qHD si cantareste aproximativ 156 de grame. Imaginile expuse pe superbul display de 5 inchi sunt unele de calitate foarte buna la o rezolutie de 540 x 960 pixeli.
       Din punct de vedere hardware putem concluziona ca avem de-a face cu un telefon mobil de clasa medie cu performante ce sunt caracterizate de procesorul Quad Core Snapdragon 410 tactat la 1.2 Ghz, acceleratorul grafic Adreno 306 si memoria RAM de 1 Gb. Spatiul de stocare de 8 Gb poate fi extins pana la 32 Gb prin atasarea unui card de memorie suplimentar.
        Se descurca foarte bine in tot felul de aplicatii, chiar si in multitasking, trecerea de la o fereastra la alta fiind una rapida. Se va misca destul de bine si pe partea de gaming dar nu excelent poate din cauza rezolutiei mai slabe si al spatiului destul de limitat in cei 8 Gb.
        Camera foto principala de pe spate este inzestrata cu un senzor de 8 MP cu blitz iar cea secundara de pe fata de 5 MP are un unghi de vizualizare destul de larg de pana la 85 de grade. 
        Acumulatorul de capacitate 2600 mAh iti va oferi o autonomie de folosire de pana la 48 de ore in conditii de utilizare medie navigare internet si muzica.

Recomandare:

         Consider ca este un telefon mobil de luat in seama daca esti in cautarea unui dispozitiv nu foarte scump dar care sa fie catusi de putin bine inzestrat si la capitolul performante hardware: Vezi oferta pret

         Profita zilele acestea si achizitioneaza-l chiar mai ieftin, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)