Aspirator fara sac Philips Power Pro Active FC8644/91 pret si specificatii tehnice

        Aspiratorul fara sac Philips Power Pro Active FC8644/91 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de aspirat performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Asa si cum numele sugereaza, avem de-a face cu un dispozitiv de aspirat performant care isi va face treaba foarte bine indiferent de suprafata pe care va fi pus la incercare. 
        Acesta are o putere de aspirare de aproximativ 1500 W cu o capacitate de colectare de 1.7 litri si este dotat cu o multitudine de filtre care vor asigura o curatare eficienta dar si o retinere a tuturor impuritatilor de natura fine.
        Tehnologia Power Cyclone 4 iti va oferi eficienta de curatare pentru a elimina dintr-o singura miscare toate impuritatile fara a mai trebui sa insisti de 2-3 ori in acelasi loc fara rezultate concrete.
        Sistemul de filtrare a aerului EPA10 si Airseal vor capta pana si cele mai mici particule de praf inainte ca aerul sa fie evacuat din nou in mediul ambiant al camerei. Capul de aspirare cu 3 orificii va colecta activ dintr-o singura miscare toate impuritatile de pe suprafata curatata foarte eficient.
       Cablul de alimentare de lungime medie 6 metri iti va oferi libertatea de miscare de care ai nevoie pentru a ajunge chiar si in acele locuri care odata pareau inacesibile. Prin o simpla apasare de buton acesta se va strange in mod automat intr-o locatie speciala dedicata acestuia.

Recomandare

          Cei de la Philips ne-au obisnuit in ultima vreme sa scoata aspiratoare foarte performante la preturi foarte bune: Verifica oferta de pret 


         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, repet un pret foarte bun pentru dotarile care le are de oferit: Vezi pret redus


                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)