Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 WH pret si specificatii tehnice

       Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 745 WH este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de gatit performant, perfect incorporabil in mobila de bucatarie astfel incat acesta sa nu modifice aspectul bucatariei tale. Arata foarte bine si ca design, culoarea alba fiind cea care predomina in aspectul sau. Design-ul Glamour cu cristal alb antiamprenta este  potrivit pentru un produs de ultima generatie.
      Panoul de comanda dotat cu un superb display LCD iti va indica diverse informatii cu privire la programe, functii aferente programelor dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire.
      Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 745 WH alimentat electric confera un plus de siguranta si diverse modalitati de coacerea completa si uniforma a preparatelor. Capacitatea cuptorului este de aproximativ 65 litri avand 5 nivele intensitate de coacere selectabile.
     Whirlpool AKP 745 WH este un dispozitiv electric ce se incadreaza la un inalt standard de energie si anume clasa A cu un consum energetic de 0,95Kw/h.
        Nu va trebui sa supraveghezi cuptorul minut cu minut in bucatarie deoarece acesta dispune de functia timer care opreste automat functionarea acestuia in momentul in care perioada de timp setata de tine este atinsa. Este iluminat si in interior, astfel ca nu va trebui sa deschizi usa de fiecare data cand vrei sa verifici stadiul prepararii alimentelor din interior.
      Printre functiile disponibile pentru gatitul alimentelor sunt disponibile functiile decongelare, grill, incalzire, convectie aer fierbinte, incalzire preferentiala pe nivel etc.
      Aparatul este dotat cu ghidaje telescopice asigurand scoaterea in siguranta a tavilor dupa terminarea ciclului de coacere. Dupa fiecare utilizare acest cuptor dispune de functia SMART CLEAN cu ajutorul caruia veti scapa usor de inconvenientul curatarii. 

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatarese iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)