Huawei Mate S pret si specificatii tehnice


       Telefonul mobil Huawei Mate S este disponibil incepand cu saptamana aceaasta si prin intermediul celor de la eMag la un pret acceptabil daca e sa privim dotarile tehnice cu care acesta vine inzestrat.
        Huawei Mate S este un telefon din categoria premium ce impresioneaza atat prin design cat si performantele oferite fiind fabricat in totalitate din metal. 
       Telefonul se prezinta astfel: Este dotat cu un display SuperAMOLED de 5.5 inchi cu rezolutie FHD cu 1920 x 1080 pixeli si este protejat impotriva zgarieturilor cu stocla 2.5 Corning Gorilla Glass 4. Daca in partile laterale avem butonul de power off respectiv cele de reglare volum pe spate putem observa camera foto precum si un dispozitiv de citire amprente. Datele din telefon vor fi astfel in siguranta accesul facandu-se pe baza amprentei personale printr-o singura atingere de deget.
       Huawei Mate S vine cu suport Dual SIM si este compatibil cu retele de mare viteza LTE 4G. Ruleaza versiunea de Android 5.1.1 upgradabil la 6.0 Marshmallow.
       Pe partea de specificatii hardware acesta vine dotat cu un procesor Octa Core Kirin 935 cu 4 x Quad Core la 2.2 Ghz si 4 x Quad Core la 1.5 Ghz, un procesor grafic Mali T628MP4 32/64, o memorie de 3 Gb si un spatiu de stocare de 32 Gb. Prin atasarea unui card microSD poti suplimenta spatiu de stocare cu pana la 128 Gb. Toate caracteristicile tehnice amintite mai sus iti va permite sa rulezi in cele mai bune conditii jocuri de ultima generatie dar si aplicatii care necesita multe resurse hardware.
       Camera foto principala este dotata cu un senzor de 13 MP si are in componenta un blitz dual LED flash, are functie autofocus si stabilizator optic. Deasemenea si camera frontala este dotata cu un senzor de 8 MP cu LED Flash.
       Acumulatorul de capacitate 2700 mAh nu poate fi schimbat acesta fiind incapsulat si iti va oferi o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.


Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


          Deasemenea zilele acestea orice comanda iti aduce in plus si un Power Bank cadou : Verifica oferta



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)