Masina de spalat rufe Bosch WAY32891EU pret si specificatii tehnice

       Calitatea produselor germane Bosh se reflecta la toate nivelele incepand de la scule profesioniste pana la electrocasnice printre care si masina de spalat rufe Bosch WAY32891EU. Si nu ma refer la o masina de spalat oarecare deoarece Bosch WAY32891EU impresioneaza la toate capitolele fiind o masina de spalat de top ce o putem clasa in clasa produselor premium.
        Vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 9 Kg perfecta in cazul in care si familia ta e mai numeroasa Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru  detergenţi, butonul rotativ principal şi, cel mai important, un display LCD, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată etc. Deasemenea de aici vei putea selecta o viteza de centrifugare de pana la 1600 rot/min. 
         Bosch WAY32891EU beneficiază de anumite funcţii şi sisteme de siguranţă printre care: Control Supraîncălzire, Sistem Detectare Spumă, Siguranţă Împotriva Copiilor, Control Supratensiune, Protectie Anti-inundare,  Sistem Control Exces de Apa.   
        Senzorul de greutate instalat in interiorul cuvei va calcula de fiecare data marimea incarcaturi si va optimiza timpul si cantitatea de detergent consumat pentru a obtine cele mai bune rezultate de spalare. Pe baza acestor informatii, masina recomanda cantitatea necesara de detergent si durata ciclului de spalare.
      Masina de spalat Bosch WAY32891EU face parte din Seria 8 Logixx a masinilor de spalat ce au fost concepute pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate. 
      Pentru confortul si siguranta ta masina de spalat Bosch WAY32891EU este prevazuta cu i-DOS sistem inteligent de dozare detergent lichid, balsam pentru o spalare optima, sistem ActiveWater Plus: pentru controlul eficient al consumului de apa raportat la cantitatea de rufe, EcoSilence Drive - cea mai eficienta si silentioasa tehnologie de motorizare (nivel de zgomot la spalare 48 dB si de 72 dB la centrifugare), Vario Perfect- programe mai rapide cu consum de energie redus, Indicator de consum- informatii estimative privind consumul de apa si energie, AquaSensor - senzor de clatire pentru rezultate optime, AquaStop - sistem de protectie impotriva inundatiilor, AntiPete- program special creat pentru îndepărtarea eficientă a celor mai comune 16 tipuri de pete, Drum Clean cu functie de reminder - program pentru curatare si intretinere tambur.
      Tamburul este iluminat in culoarea albastra astfel ca vei putea folosi masina de spalat si pe timp de noapte iar in conditii de luminozitate redusa nu vei fi incomodat sa umbli la aceasta.
      Programele de spalat 15 la numar reusesc să acopere o gamă largă de necesitati printre care:Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare  Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, programare Întarziată, ( permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore).
      Consumul de curent nu este mare masina fiind incadrata in clasa de eficienta energetica cea mai inalta A+++ avand consum anual de 152Kw/an. Consumul mediu anual de apa este de aproximativ 11220 litri.


Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de
 aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                          







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)