Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1165 DX EU pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1165 DX EU este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibila la un pret foarte bun. Cei de la Hotpoint, un brand care pentru unii poate ca nu suna prea cunoscut incep sa castige din ce in ce mai mult teren in fata marilor brand-uri prin preturile practicate si performanta electrocasnicelor care de altfel sub alt nume de brand ar costa mult mai mult. 
        Hotpoint RPD 1165 DX EU arata foarte bine si din punct de vedere al designului fiind o masina de spalat foarte bine inchegata datorita materialelor de calitate care sunt imbinate perfect intr-un dispozitiv complex din toate punctele de vedere. Este o masina de spalat cu incarcare frontala cu o capacitate de stocare rufe foarte mare de pana la 11 Kg ideala in cazul celor care au o familie mai mare care vor sa faca economie atat la energie cat si la consumul de apa. Practic poti spala astfel intr-un singur ciclu o cantitate mai mare de rufe economisind atat timp, detergent cat si apa.
        Desi poate parea mare nu ocupa prea mult spatiu fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 60.5 cm.
        Panoul de comanda dotat cu un superb display LCD iti va afisa in timp real functiile active ale programelor de lucru dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat. 
        Motorul este silentios si are la baza un sistem nou numit Direct Drive cu injectie care ii va oferi masinii de spalat performantele de care ai nevoie la un consum minim de energie electrica. Noua tehnologie deasemenea ii confera acestuia o protectie mult mai buna la suprasolicitare si o durata de viata mult mai indelungata.
        La interior cuva se diferentiaza de celelalte a unei masini obisnuite prin prezenta a pana la 6 miscari diferite in functie de tipul de incarcatura. Motorul este antrenat de cele 1600 de rpm disponibile, suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Vei obtine astfel rezultate remarcabile, rufele tale fiind gata spalate cu un minim de efort si consum energetic minim (clasa energetica A+++).
        Programele de spalat, 16 la numar acopera o gama larga de cerinte si de tipuri de tesaturi astfel: program rapid 30 minute, prespalare, antialergic (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila a copilului tau) ,  economic (program economic energetic folosit pentru haine din bumbac), Daily wash (spalare obisnuita cu setari automate), Super Wash (program spalare intensiva la 70 de grade pentru pete dificile) etc.
       Poti spala chiar si coverturi, cearsafuri sau alte articole voluminoase actionand programul special creat in acest sens. 
       De retinut este si faptul ca masina de spalat Hotpoint RPD 1165 DX EU beneficiaza si de sisteme de siguranta pentru copii mici (blocheaza automat functiile panoului de control), programare intarziata (programeaza ca masina de spalat sa functioneze atunci cand nu esti acasa in deplina siguranta).

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)