Televizor LED Horizon 20HL719H pret si specificatii tehnice

         Televizorul LED Horizon 20HL719H este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv TV ieftin care sa nu ocupe mult spatiu capabil sa redea imagini de calitate. Nu este un televizor nici foarte performant dar cu siguranta este un televizor destul de bun subtire si frumos ce poate fi incadrat cu usurinta in orice camera afisand un plus de eleganta si rafinament in respectiva incapere.
          Horizon 20HL719H este un televizor cu tehnologie LED cu o diagonala de 51 cm capabil sa redea imagini HD la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt imbunatatite prin tehnologia Clear Motion Rate care permite redarea fidela a celor mai mici detalii. Contrastul dinamic de 200 cd/mp ofera un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade chiar si in conditii de luminozitate externa puternica. 
          Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo cu bass reflex ce livreaza impreuna o putere de 5 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus si Equalizer.
           Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
          Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului. 
          Sta bine si la capitulul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici iesire HDMI, SCART, Slot CI, iesire audio, USB, si minijack casti.
          Cantareste aproximativ 2.9 Kg fiind astfel usor de pozitionat si pe un suport de perete avand un consum mai mic ca la un bec de numai 19 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret
          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus
         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)