Uscator de rufe Hotpoint TCS 73B GP pret, caracteristici si pareri

       Uscatorul de rufe Hotpoint TCS 73B GP este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun. Hainele tale vor fi gata uscate in cel mai scurt timp utilizand tehnologia inovativa prin condensare. Este solutia ideala pentru cei care nu au timp la dispozitie sa astept ca rufele sa se usuce natural sau nu dispun de spatiu adecvat pentru un balcon sau frangie de rufe. 
        Arata foarte bine si din punct de vedere al design-ului find dotat cu un selector programe de functionare, butoane de selectie viteza centrifugare dar si functii presetate.
       Uscatorul de rufe Hotpoint TCS 73B GP are 7 programe suficient de multe astfel incat sa acopere o gama larga de tesaturi si situatii: improspatare, antialergic, jucarii de plus, camasi, matase, program bumbac, jeansi, lana, usor de calcat, delicate. 
In modul de functionare antialergic aceasta indeparteaza cei mai frecventi alergeni pentru a proteja pielea sensibila.
         Sunt disponibile 3 nivele de uscare diferite in functie de cantitatea de umezeala prezenta in rufe, primul nivel fiind recomandat in special pentru hainele sensibile pentru a impiedica astfel formarea cutelor greu de scos cu fierul de calcat. Pastrand astfel o umiditate minima in rufe se va evita formarea cutelor. 
       Acesta este prevazut si cu sisteme de siguranta impotriva copiilor ce blocheaza functiile butoanelor de comanda dar si accesului la interior pentru a se evita eventualele accidente. In momentul in care ciclul de functionare a luat sfarsit esti avertizat acustic ca rufele sunt gata pentru a fi scoase afara din uscator.


Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)