Telefoane la reducere de Black Friday

      Black Friday se apropie iar printre cele mai cautate gadget-uri in ziua in care reducerile fac legea in magazinele online vor fi telefoanele mobile. Daca esti si tu printre cei care vor sa isi schimbe telefonul mobil, trebuie sa te anunt de la inceput ca de Black Friday nu vei gasi telefoane noi lansate anul acesta avand reduceri consistente.
      Mai degraba Black Friday va aduce reduceri consistente la modele de anul trecut sau cel mai devreme lansate la inceputul anului acesta. Desigur ne asteptam sa fie de exemplu si modele mai noi dar in cazul acestora reducerile vor fi mai putin semnificative.
       Si daca esti un vanator de preturi mici iti voi prezenta in continuarea acestui articol 3 telefoane mobile lansate pe piata de ceva vreme la care presimt ca vor fi reduse consistente:

Lg G3 - Lansat la finele anului trecut putem spune ca nu e inca depasit primind astfel anul acesta update chiar la ultima versiune Android 6.0.
       Este dotat cu un display de 5.5 inchi, are o rezolutie QHD cu o camera foto destul de bunicica perfecta atat pentru poze de interior cat si la lumina puternica.Camera secundara are un senzor de 2.1 MP iar cea principala un senzor de 13 MP.
       Are o memorie RAM de 2 Gb si un spatiu de stocare de 16 Gb.

             Vezi pret actualizat de Black Friday Lg G3

HTC ONE (M7)Modelul este primul din seria One și ramane unul dintre cele mai bine vandute telefoane din istoria celor de la HTC. Display-ul de 4,7 inchi și rezoluția Full HD ar trebui să fie suficiente pentru un ultilizator nu foarte pretențios. Modelul vine de asemenea cu 2GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 16 GB. Camera foto principală este însă puțin mai slabă – de 4 megapixeli – iar cea secundară are 2,1 megapixeli. 

                Vezi pret actualizat de Black Friday HTC M7

Lg Nexus 5 - Este unul dintre cele mai de succes modele din seria de smartphone-uri Google. Display-ul are 4,95 inch iar rezoluția FullHD. De asemenea, 2GB RAM și un procesor quad-core de 2,25 GHz.  

      
             Vezi pret actualizat de Black Friday Lg Nexus 5

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)