Lada frigorifica Whirlpool WHM 3911 pret si specificatii tehnice

       Lada frigorifica Whirlpool WHM 3911 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific de calitate care sa imbine atat caracteristicile vizuale cat si cele de performanta intr-un tot unitar care sa se potriveasca perfect nevoilor tale. Designul simplist mascat de o culoare alba mata face ca aceasta sa se potriveasca perfect cu elementele de design al camerei tale. Usa de deschidere este prevazuta cu maner pentru o folosire cat mai facila iar interiorul acesteia este si lumnat.
       Whirlpool WHM 3911 este o lada frigorifica de capacitate 390 litri fiind incadrata in clasa de consum A+ economica dar si eficienta in acelasi timp. Controlul electronic iti va afisa in timp real temperatura interioara cu o precizie foarte buna astfel ca sa stii in orice moment variatiile de temperatura din interior. 
       Lada frigorifica Whirlpool WHM 3911 vine dotata cu trei cosuri rezistente pentru o depozitare corecta si ocupare eficienta a spatiului din interior. Cu functia super congelare aceasta ofera o performanta de congelare de pana la 17 Kg la 24 de ore.
       Sistemul de dezghetare este unul manual astfel ca la anumite perioade de timp va trebui sa opresti functionarea acesteia definitiv pentru a o dezgheta in totalitate. In cazul unei pene de curent aceasta are o autonomie de pana la 45 de ore pana cand se dezgheaza total.

Recomandare:

        Este alegera pefrecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara, performanta si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus 


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)