Laptop Toshiba Satellite C55-C-1E4 pret si specificatii tehnice

         Cei de la Toshiba au dezvoltat o intreaga serie de laptopuri cu un design remarcabil in care culoarea alba este in prim plan printre care aflandu-se si modelul Toshiba Satellite C55-C-1E4. Se pare ca cei de la Toshiba au jucat cartea castigatoare reusind sa se diferentieze fata de multele modele prezente pe piata atat prin aspect cat si performante. Este un laptop atractiv constuit din materiale de calitate cu finisaje de top ce ii vor oferi acestuia o fiabilitate de functionare de lunga durata.
         Carcasa este complet alba la fel si tastatura completand acest aspect imaculat. Tastele sunt plate si bine diferentiate intre ele printr-un spatiu generos suficient de mare astfel incat sa faciliteze o utilizare facila in cazul in care il vei folosi intens la tehnoredactare sau navigare internet
        Laptopul cantareste aproximativ 2.2 Kg fiind usor si ultraportabil iar daca e sa il privesti din lateral vei observa ca este si foarte subtire.
        Display-ul de foarte buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala Toshiba TruBrite HD va amplifica luminozitatea imaginilor pentru a fi vizibile in fata efectului de stralucire al ecranului.
         Puterea de calcul este data de procesorul Intel cu 4 nuclee Intel N3700 tactat la o frecventa de 1.6 Ghz ce poate urca pana la 2.4 Ghz in modul Turbo Boost, memoria RAM de 4 Gb si spatiul de stocare de 1 Tb pe un HDD cu 5200 rpm. Pe viitor pentru un eventual upgrade ii mai poti pune o placuta de 8 Gb in locul celei de 4 Gb acesta suportand o memorie RAM de pana la 8 Gb.
         Singurul neajuns al acestuia am putea spune ca este lipsa unei placi video dedicate care sa ofere o memorie shared suficient de mare pentru a putea rula jocuri de ultima generatie. Totusi si asa vei putea juca jocuri de generatie din anii precedenti foarte bine, viziona filme de tip BluRay sau HD fara prea multe probleme de ordin tehnic.
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mbs, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype.
       Bateria de capacitate mare cu 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Toshiba Satellite C55-C-1E4 este alegerea perfecta daca
iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare decenta: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezipret redus



                    


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)