Combina frigorifica Gorenje RK6192EC pret si specificatii tehnice

       Combina frigorifica Gorenje RK6192EC te va impresiona prin aspectul ei modern inca de la prima vedere. Si nu e doar aspectul ei cel care conteaza putand adauga la caracterizare tehnologiile de ultima generatie cu care este inzestrata totul la un pret foarte bun.
       Materialele de calitate din care aceasta este construita pun bazele unui dispozitiv electrocasnic modern fiabil in timp care nu te va dezamagi niciodata. Desigur este si spatioasa dar nu foarte mare astfel incat sa incapa fara prea multe probleme intr-un apartament de dimensiuni medii: 185 x 60 x 64 cm. 
       Nu consuma nici foarte multa energie electrica fiind incadrata in clasa de consum superiara A++ fiind economica dar si eficienta in acelasi timp.
       Tehnologia Frost Less reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala cu pana la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetare, cu sistemul FrostLess cei economisi si energie electrica. Sistemul de dechidere cu usi de tip SlotIn va permite deschiderea acestora in unghi drept chiar si atunci cand este lasat langa perete.
        Combina frigorifica Gorenje RK6192EC are o capacitate de stocare alimente de pana la 319 litri fiind potrivita in cazul unei familii mai numeroase. Aceasta este un dispozitiv frigorific cu doua usi, in partea de sus avem congelatorul de capacitate 94 litri iar jos frigiderul de capacitate 225 litri. Congelatorul are o eficienta de congelare de aproximativ de 4 Kg alimente la 24 de ore si are doua compartimente.
      Frigiderul de capacitate 225 litri este organizat ca spatiu pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi si ajustate in inaltime in functie de dimensiunea alimentelor ce dorim sa le introducem in interior. In partea de jos este prezenta si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si tegumelor iar la nivel de usa acesta este dotat cu suporti de usa pe fiecare nivel in parte. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special dedicat sticlelor de vin pentru depozitarea acestora in conditii de umiditate si temperatura optima. 
      Sistemul de dezghetare este unul automat astfel ca nu va mai trebui sa va faceti probleme in privinta dezghetarii deoarece tot acest proces se face in mod automat in timpul functionarii. In cazul unei pene de curent aceasta are o autonomie de pana la 30 de ore pana cand se dezgheata in totalitate.
      Este si un dispozitiv frigorific silentios avand un nivel zgomot estimat la valoarea de 40 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)