Masina de spalat rufe cu uscator AEG L87695WD pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe cu uscator AEG L87695WD este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv electrocasnic complet cu uscator inclus foarte bine dotata din punct de vedere tehnic. Vremea rece de afara dar si lipsa unui spatiu adecvat pentru a depozita rufele pe frangie pana cand acestea se usuca poate fi un adevarat chin. Deasemenea achizitionarea unui dispozitiv dedicat uscarii separat de masina de spalat poate insemna un consum mult mai mare de energie dar si un spatiu liber mai limitat dat fiind ca vorbim de doua dispozitive unul de spalat si altul de tip uscator.
       Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazul cu un selector de programe incadrat de mai multe pictograme ce identifica anumite functii. Deasemenea tot aici putem observa un superb afisaj LCD care va informa utilizatorul cu privire la timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de lucru, functiile aferente programului in lucru active, temperatura apei si viteza la centrifugare.
      Fiind o masina de spalat cu incarcare frontala accesul la cuva se face prin intermediul unui hublou de 32 cm find destul de practica la incarcarea cu haine mai voluminoase.
      Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate foarte mare de pana la 9 Kg (la spalare) si 7 Kg la uscare cu o viteza de centrifugare de 1600 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare.
      Programele de spalat 15 la numar acopera o arie larga de cerinte si te tipuri de tesaturi: program rapid (15 minute), program bumbac, lana, sintetice, rufe colorate, delicate prespalare, clatire intensiva etc. Selectand modul de functionare "usor de calcat" stoarcerea rufelor se va face mai delicat evitandu-se astfel atat degradarea lor cat si aparitia cutelor greu de scos la calcat. Aceasta functie este valabila si in cazul uscatorului, un program care nu scoate toata umezeala din rufe pentru a putea fi mai usor calcate. 
      Motorul inverter al acestei masini de spalat rufe bazat pe tehnologia motorului fara perii se prezinta astfel: are vibratii si uzura redusa si ofera performante maxime cu un zgomot minim (49 dB la spalare si 75 dB la centrifugare).
      Sistemul inteligent de echilibrare a incarcaturii va actiona de fiecare data sa echilibreze si sa distribuie in mod uniform rufele in interiorul cuvei, evitand astfel aparitia atat a vibratiilor cat si a zgomotului excesiv.
        Vei fi surprins si de faptul ca aceasta are un consum energetic destul de redus fiind incadrata in clasa de eficienta superioara A (1.05 kWh in program) pe ciclu de spalare.

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
       
                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)