Ultrabook Toshiba Satellite Z30-B-100 pret si specificatii tehnice

         Toshiba Satellite Z30-B-100 este alegerea perfecta daca esti cautarea unui ultrabook performant de dimensiuni mici perfect pentru activitatile de zi cu zi de la munca cat si acasa. Arata foarte bine si ca design fiind construit din materiale de calitate cu finisaje de top ce pun in evidenta aspectul sau slim ce il face un companion perfect in calatorii sau deplasari la munca sau facultate. Nu va trebui sa iti mai faci probleme nici din punct de vedere al greutatii, acesta cantarind aproximativ 1.2 Kg.
         Bateria cu durata lunga de functionare va oferi o autonomie destul de buna cat sa acopere 10-11 ore de folosire continua. 
        Display-ul de buna calitate masoara in diagonala aproximativ 13.3 inchi si suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Deasemenea de mentionat este si faptul ca display-ul este unul de tip Non-reflective si anume nu reflecta razele luminoase permitand o utilizare mult mai buna chiar si in conditii de lumina puternica.
        Este un laptop pur business, ergonomic gandit sa ofere un maxim de confort utilizatorului. 
        Puterea de calcul este data de procesorul cu doua nuclee Intel Core i5 5200U tactat la o frecventa de 2.2 Ghz ce poate atinge chiar si 2.7 Ghz in modul Turbo Boost, memoria RAM de 8 Gb si spatiul de stocare reprezentat de un SSD ulltrapid de 256 Gb. Pentru un viitor upgrade mai poti adauga inca o placuta de 8 Gb de memorie pentru un total de 16 Gb, laptop-ul avand 2 sloturi in acest sens. Ultrabook-ul este foarte potrivit pentru navigare web, office, editare foto / video, proiectare CAD si filme la rezolutie mare (Full HD sau 4K). 
       Placa video desi integrata va putea duce cu usurinta jocuri de generatie mai veche fara a intampina probleme de ordin tehnic.
       Acesta sta foarte bine si la capitolul posibilitati de conectare cu alte dispozitive fiind dotat cu o multime de porturi si anume: 3 porturi USB 3.0, iesire HDMI, VGA, cititor card, suporta transfer de fisiere prin bluetooth 4.0. Deasemenea cu camera web pozitionata in zona superioara a ecranului vei putea accesa mai usor retelele de socializare si conversa cu prietenii tai pe Skyke, Yahoo Messenger etc.
      Vine si cu sistem de operare preinstalat Windows 8.1 upgradabil la versiunea 10.


Recomandare:

        Toshiba Satellite Z30-B-100 este alegerea perfecta daca
iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare decenta: Vezi oferta pret

        Primesti garantie "No Matter What" cu valabilitate pe viata iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                         
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)