Masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D49 cel mai bun pret

       Hotpoint AQD970D49 este o masina de spalat din clasa premium dotata cu uscator incorporat cu o capacitate de uscare rufe de pana la 7 Kg suficient pentru o familie numeroasa. Hotpoint are 16 programe de spalare si 3 de uscare iar folosirea acestora este foarte usoara datorita  panoului de comada dotat cu butoane de tip touch. 
       Tehnologia Hydro Thermal creste proprietatile izolantoare ale cuvei, păstrând astfel o temperatura constanta de spălare pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Astfel, este evitată dispersia căldurii, iar temperatura programului este controlată mai bine. 
        Hotpoint AQD970D49 este o masina de spalat cu incarcare frontala avand o capacitate totala de stocare rufe de pana la 9 Kg si o viteza de centrifugare de 1400 rpm. 
       Programele de spalat destul de numeroase acopera majoritatea cerintelor de care ai putea avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv: program rapid 45 de minute, program extra clatire, program bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, colorate Baby Care etc. In modul de functionare Baby Care rufele vor fi spalate perfect chiar si la temperaturi de 40 de grade garantand o igiena absoluta. Acest ciclu foloseste mai multa apa pentru a dilua perfect chiar si cele mai fine particule de detergent pentru o protectie desavarsita a pielii de bebelus.
        Ciclul Perdele şi Mătase face posibilă spălarea la maşină chiar şi a articolelor delicate, cum ar fi mătasea, vâscoza şi chiar lenjeria. Senzorii speciali instalat in cuva permit maşinii de spălat cu uscător să măsoare umiditatea reziduală din haine şi să se oprească automat la atingerea nivelul corespunzător. Călcare este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduală, şi este ideal pentru articole de îmbrăcăminte care necesită o atentie deosebita pentru a nu face cute. 
        Hotpoint AQD970D49, este echipata cu un motor cu invertor dinamic care da posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1400 rot/min). Acesta elimina socul mecanic si de curent la pornire si asigura concomitent unui cuplu de pornire suficient de mare.
          Aceasta sta bine si din punct de vedere al sistemelor de siguranta mai exact vine dotata cu sistem de siguranta impotriva copiilor ce blocheaza functiile panoului de comanda si deasemenea cu sistem anti-inundatie ce opreste automat functionarea in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
         
       
           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                














Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)